Reisbureau Alkmaar

Onze vestiging in Winkelcentrum de Mare vindt u aan de Europaboulevard 6. Bij ons kunt u terecht voor al uw reizen. Van zon vakantie tot wintersport, (rond)reizen op maat, huwelijksreizen, cruises, jubileum reizen maar ook groeps & incentive reizen.

Het maakt niet uit wat voor reis u in gedachten heeft, u kunt bij ons terecht voor passend advies voor al uw reiswensen! Wij zorgen er daarnaast voor dat u onbezorgd op reis kunt en regelen daarom voor u een taxi naar Schiphol of een parkeerplaats, stoelreservering & het inchecken en printen van uw boardingpass.

Bij uw boeking informeren wij u over het afsluiten van een reis- en annuleringsverzekering. Ook het reserveren van excursies op uw bestemming kunnen wij vooraf voor u regelen. Of wat dacht u van een huurauto? Heerlijk om op deze manier uw vakantiebestemming te verkennen!

Voor diverse reisbenodigdheden zoals koffers, kofferriemen, kofferlabels en reisgidsen bent u ook bij ons aan het goede adres!

Wij zijn zelf op veel bestemmingen geweest en kunnen u daarom zeer goed adviseren en vertellen u graag onze persoonlijke reiservaringen.

 

Tot ziens in de Mare!

 

Met vriendelijke groet,

 

Zonvaart Reizen Alkmaar

Contact

Locatie Reisbureau Alkmaar
Europaboulevard 6
1825SB Alkmaar
0880 660 814
alkmaar@zonvaart.nl


Routebeschrijving
Vul uw adres en plaatsnaam in:

Medewerkers

Ilse Beerling

Eva van den Berg

Ellen Broersma

Openingstijden


ma

09.00 uur - 17.30 uur

di

09.00 uur - 17.30 uur

wo

09.00 uur - 17.30 uur

do

09.00 uur - 17.30 uur

vr

09.00 uur - 17.30 uur

za

09.00 uur - 17.00 uur

zo

gesloten