Reisbureau Castricum

In Castricum vindt u sinds 6 maart 2017 onze compleet vernieuwde reiswinkel aan het Bakkerspleintje 1. Een heel mooi reisbureau met een team van medewerkers die gezamenlijk meer dan 100 jaar ervaring hebben met het aanbieden van reizen op maat. In ons reisbureau werken wij graag op afspraak, waardoor wij u extra goed kunnen informeren over wereldwijde bestemmingen. Hier start uw vakantie!

Uiteraard kunt u ook gemakkelijk zonder afspraak binnenlopen.
Zonvaart Reizen is al meerdere malen door o.a. ANVR en Schiphol verkozen tot 'Beste reisbureau van Noord-Holland'. Onze kracht is dat wij heel graag met u meedenken en over enorm veel kennis beschikken om u heel goed te helpen om uw ideale reis samen te stellen. U voorkomt hiermee eindeloos lange zoektochten in magazines, boekjes of op internet; u bent verzekerd van een reis die helemaal bij u past. Wij bieden u service, zekerheid, gemak en persoonlijk aandacht.

 

Wij horen graag van u wat uw reisplannen zijn en gaan de uitdaging aan om u te overtuigen uw reis bij óns te boeken. Wij kunnen uw reis van A tot Z voor u verzorgen. Alleen het inpakken van de koffers laten we aan u over (die koffers kunt u trouwens ook bij ons kopen en u als klant ontvangt een aantrekkelijke korting!).
Graag stellen wij ons persoonlijk voor op de website. Hier kunt u ook meer lezen over onze reiservaringen en reiswensen in de toekomst.
We verwelkomen u graag bij Zonvaart Reizen in Castricum!

 

Met reislustige groet,

 

Zonvaart Reizen CastricumKlantwaarderingen

Nathalie Jonker

Wij zijn weer terug in Castricum en hebben een fantastische vakantie gehad, kon niet beter. Heel hartelijk bedankt voor al jullie goede zorgen en de organisatie. Het was een groot warm bad, letterlijk en figuurlijk, hoe we ontvangen werden overal. Het was voor ons uniek om met zijn twee├źn op vakantie te mogen zonder ook maar iets te hoeven verzorgen. De batterij is aardig gevuld en dat geeft fijne inspiratie voor even een andere kijk op het dagelijkse leven, heerlijk. Groet, Nathalie en Sasha

2-12-2016

Tineke groot

Super team, kom graag bij jullie voor advies en boeken

12-04-2017

Martin Illes

schitterende vacantie in Londen! volgend jaar december weer graag, voor de 21e keer...

15-12-2017

Contact

Locatie Reisbureau Castricum
Bakkerspleintje 1
1901EM Castricum
0880 660 860
castricum@zonvaart.nl


Routebeschrijving
Vul uw adres en plaatsnaam in:

Medewerkers

Renate van Keulen

Els de Jong

Sonja van de Water

Anouska Straver

Openingstijden


ma

09.00 uur - 18.00 uur

di

09.00 uur - 18.00 uur

wo

09.00 uur - 18.00 uur

do

09.00 uur - 18.00 uur

vr

09.00 uur - 18.00 uur

za

09.00 uur - 17.00 uur

zo

gesloten