Reisbureau Egmond aan Zee

Egmonds vertrouwde reisadviseurs Patricia Wijker, Thérèse Bielfeldt en Brigit van der Molen, jarenlang de vaste gezichten van het reisbureau aan de Voorstraat in Egmond aan Zee, zijn verhuisd. Vanaf 27 februari a.s. zijn zij onder andere te vinden in de Zonvaart Reizen-vestiging in Heiloo.

 

Als gevolg van de verhuizing heeft het reisbureau op de Voorstraat in Egmond aan Zee op 25 februari j.l. de deuren gesloten. Natuurlijk blijft er een mogelijkheid om vakanties in Egmond op een persoonlijke manier te blijven regelen; door te kiezen voor een Mobiele Reisadviseur.

 

De bij Zonvaart Reizen aangesloten Mobiele Reisadviseurs, Nicolette Vrasdonk, Saskia Smit en Sandra Blok zijn beschikbaar in de regio van Alkmaar tot Castricum. Zij gaan graag bij klanten langs om de mooiste (vakantie)reizen van A tot Z te verzorgen en bieden daarbij de kwaliteit en service die bij het Beste Reisbedrijf van Nederland hoort.

 

Voor vragen, boekingen en informatie zijn Patricia, Thérèse en Brigit natuurlijk ook nog altijd bereikbaar op hun nieuwe werkplek in Winkelhof ’t Loo 19 in Heiloo. Zij blijven bereikbaar op het reeds bekende telefoonnummer 0880 660 868 en e-mailadres egmond@zonvaart.nl.Klantwaarderingen

Kees Kager

De service vonden wij in Egmond aan Zee beter dan in Heiloo.

8-05-2017

Elly Bruinsma - Wentholt

Ben perfect geholpen door het personeel...

27-05-2017

Contact

Locatie Reisbureau Egmond aan Zee
Verhuisd naar: Winkelhof 't Loo 19

0880 660 868
egmond@zonvaart.nl


Routebeschrijving
Vul uw adres en plaatsnaam in:

Medewerkers

Openingstijden


ma

gesloten

di

gesloten

wo

gesloten

do

gesloten

vr

gesloten

za

gesloten

zo

gesloten