Reisbureau Julianadorp

Ons reisbureau ligt aan het dorpsplein in toeristisch Julianadorp! Belangrijke factor hierbij, is onze ligging (dichtbij) de zee én de nabijheid van verschillende vakantieparken. Wij realiseren ons als geen ander dat uw vakantie al in het reisbureau begint, waar kunnen we dat beter doen dan op deze plek!
Onze medewerkers gaan meerdere malen per jaar op studiereis, naar landen over de hele wereld. Ze zien ter plekke de bestemmingen met al haar in's en out's! Alleen zo wordt het beste inzicht verkregen in wat u ter plaatse kunt verwachten.


Met ons team hebben wij ruim 50 jaar reisadvieservaring die wij graag met u delen! Wij denken met u mee en staan van A tot Z voor u klaar. Zo maken we prijsvergelijkingen, adviseren we u graag over een reis- en/of annuleringsverzekering, regelen we uw autohuur (zelfs als u al ter plekke bent). Om uw reis perfect te laten verlopen regelen we ook uw (taxi)vervoer van en naar de luchthaven in Nederland en in het buitenland.


Bent u nieuwsgierig en heeft u vakantieplannen? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op. Dit kan door langs te komen in ons reisbureau, via de telefoon (0880 660 816) maar ook per e-mail (julianadorp@zonvaart.nl).

 

Graag tot snel!


Met vriendelijke groet,

 

Zonvaart Reizen JulianadorpKlantwaarderingen

Lucia Wijnker-Gangadin

Wij redden het nog altijd leuk samen!

3-05-2017

Manon Nienkemper

Inmiddels al 3 keer voor een vliegticket en een visum naar Kim en Joke uit Julianadorp gegaan. Wat een top meiden. Goede service! Ze zoeken alles voor je uit en met heel veel geduld. Deze vrouwen hebben plezier in hun werk waardoor je zelf ook enthousiast wordt! Heel fijn om je wensen door te geven waarbij je weet dat het altijd goed gaat!

3-05-2017

Jessica, Levi en Maura

Ik ben geholpen door Joke en dat is me zeer goed bevallen, met al haar geduld, enthousiasme en begrip heeft Joke alles voor me uitgezocht, aangepast, uitgezocht en weer aangepast. De vakantie was helemaal zoals we het hebben wilde. We hebben onwijs genoten en veel gezien. Dank je wel 😊

5-05-2017

Familie Leeuw

Hulde aan het Zonvaart team van Julianadorp met name Joke en Kim. Zij nemen alle tijd en denken lekker met je mee. In ons geval werd alleen de vlucht heen en terug geboekt daar wij bij aankomst op Newark (NJ) door familie werden opgehaald en ondergebracht. Desalnietemin zoals van ouds...prettig en relaxed geregeld. Onze dank daar voor. Vr.groet Nell en Charles Leeuw

28-06-2017

Arno Koster

Hele leuke vakantie gehad, alleen 2uur vertraging bij vertrek. Albufeira, we zijn er eerder geweest is een heel gezellig dorpje voor jong en oud

16-08-2017

Anita Smits Boontje

19-09-2017

Hannie en Rien Veltkamp

We zijn weer prima geholpen door Joke en/of Kim.Prima accomodatie op Kefalonia,auto was ook in orde.Een leuke vakantie gehad.Tot de volgende keer.

4-10-2017

van der Klugt

Mijn vakantie is tot in de puntjes geregeld door zonvaart Julianadorp. Bij elke vraag die ik had kon ik bij ze aankloppen. We hebben lang gezocht naar het perfecte hotel en ze bleven continue meedenken. Alles top geregeld. Zeker een volgende keer weer.

25-10-2017

Cees Pot

Vanaf 2001 verzorgt reisbureau Julianadorp onze vliegvakantie, wij zijn daar zeer tevreden over, onze dank daarvoor. Ook dit jaar weer een hele fijne vakantie gehad.

9-11-2017

Contact

Locatie Reisbureau Julianadorp
Loopuytpark 29
1787AD Julianadorp
0880 660 816
julianadorp@zonvaart.nl


Routebeschrijving
Vul uw adres en plaatsnaam in:

Medewerkers

Joke van Vliet

Kim Spier

Openingstijden


ma

09.00 uur - 17.30 uur

di

09.00 uur - 17.30 uur

wo

09.00 uur - 17.30 uur

do

09.00 uur - 17.30 uur

vr

09.00 uur - 17.30 uur

za

09.00 uur - 17.00 uur

zo

gesloten