Fotopresentaties op zondag

Elke zondag deelt een reisspecialist van Zonvaart Reizen haar reiservaringen met onze klanten, dus ook met u! Wij nodigen u van harte uit om onderstaand programma te bekijken en u in te schrijven voor een bestemming naar keuze. Heeft u reisplannen of wilt u graag meer weten van een bestemming? Meld u dan aan!

 

De fotopresentaties vinden plaats om 13.00u in de presentatieruimte in ons hoofdkantoor te Heerhugowaard.


 

Aanmelden = gratis toegang!

 

Naar welke presentatie komt u?

JULI

2 juli Doha en Seychellen - Krista Kroon

De Seychellen zijn voor vele het paradijs op aarde. Met haar parelwitte stranden, azuurblauwe zee en zachte temperaturen is de bestemming het gehele jaar door goed bereisbaar. Krista heeft een aantal eilanden bezocht en een tussenstop gemaakt op Doha. Ze vertelt u graag over de eilandengroep en Doha. 

 

9 juli Vietnam - Marion Zut

Vietnam is gelegen in zuidoost-Azië.  Het land zelf is zowel een ruwe diamant als een vat met tegenstellingen: dichtbevolkte steden, rode rivieren, chaotisch verkeer afgewisseld door platteland met schilderachtige rijstvelden en bamboe-bossen. Marion heeft met haar gezin een rondreis gemaakt en vertelt u graag over haar belevenissen. 

16 juli Japan - Carla Kuijs

Het land van de reizende zon, de Samurai, de heerlijke sushi, sake en de bekende sumoworstelaars. Iedereen in de wereld lijkt wel wat te kennen van dit land. Maar zodra je land is het net alsof je op een andere planeet terecht komt.  Carla heeft recentelijk een rondreis gemaakt en vertelt u graag over Japan en haar mogelijkheden. 

23 juli Indonesie/ Bali - Cynthia Elhorst

Bali is een eiland voor mensen die houden van stranden, duiken, golven, cultuur en natuur.  Waar je ook komt, over het gehele eiland vind je een overvloed van tempels, kunstenaarsdorpen en natuurlijke spa’s. Cynthia is al meerdere malen op het eiland geweest en zou u graag meer vertellen over deze vakantiebestemming.

30 Juli Baltische Staten - Nicole Schagen

In de noordoosten van Europa liggen de Baltische Staten. Estland, Letland en Litouwen.  Eeuwenlang ingeklemd tussen het grote Russische Rijk en de Oostzee vindt u hier een mengelmoes van stijlen en vestingen, paleizen en handels-huizen. Vooral de hoofdsteden zijn de laatste jaren meer westers geworden; tradities en moderniteit gaan hand in hand.  Nicole heeft ze allemaal bezocht en vertelt u er graag meer over. 

Augustus

6 augustus Argentinie - Buenos Aires/Bariloche - Laila Koper

 

 

 

 

13 augustus Zuid Afrika - Marieke Munts

 

 

 

 

20 augustus Groot Britannie - Nicole van Galen

 

 

 

 

27 augustus  Mauritius - Marit Bodaar

 

 

September

3 september Thailand - Margriet Smit

 

 

 

 

10 september Luxemburg -Linda Wijnstra

 

 

 

 

17 september n.t.b.

 

 

 

 

24 september Curacao - Sandra Doves

 

 

Oktober

1 oktober Abu Dhabi - Nadine Witte

 

 

 

 

8 oktober n.t.b.

 

 

 

 

15 oktober Bali /Indonesie - Sonja van de Water

 

 

 

 

22 oktober Oostenrijk (Salzburgerland) - Diana Mooij

 

 

 

 

29 oktober n.t.b.

 

 

 

 

 5 november 2017 Vakantiebeurs NH

 

 

Welke reisverzekering past bij u?
Reisinspiratie! Lees de mooiste reisverhalen...