Reiservaringen op zondag

Elke zondag deelt een reisspecialist van Zonvaart Reizen haar reiservaringen met onze klanten, dus ook met u! Wij nodigen u van harte uit om onderstaand programma te bekijken en u in te schrijven voor een bestemming naar keuze. Heeft u reisplannen of wilt u graag meer weten van een bestemming? Meld u dan aan!

 

De fotopresentaties op zondag vinden plaats om 13.00u in de presentatieruimte in ons hoofdkantoor te Heerhugowaard.


 

Naar welke reiservaring komt u?

 

Oktober

 

22 oktober Indonesië - Bali Sonja van de Water

Selamat datang di Bali! De vriendelijke bewoners van Bali heten u van harte welkom. Tijdens een vakantie op Bali ontdekt u de vele kanten van “het eiland van de duizend tempels”. Uiteraard brengt u een bezoek een aantal prachtige tempels, maar er is veel meer; de schitterende natuur, de groene rijstvelden, authentieke (vissers)dorpen en een heerlijk verblijf aan een van de vele stranden.

 

29 oktober USA Zuid en West - Iris Zwagerman

Iris heeft een prachtige reis gemaakt met de camper. Ze is gestart in Seattle. Vanuit daar door Canada  naar Phoenix langs de westkust,  om vervolgens via Las Vegas, Portland, San Francisco, Zyon en Page  door te gaan per vlucht naar New Orleans en per huurauto verder te reizen naar Memphis en Nashville als eindpunt. Een ware ontdekkingsreis met vele indrukken en foto's die ze graag met u wilt delen.


November

 5 november 2017
Kom in de vakantiestemming en laat u informeren en inspireren door presentaties, films en prachtige reisverhalen tijdens de derde editie van VakantieBeurs N-H! De beurs vindt plaats op zondag 5 november 2017 in Heerhugowaard bij Jules Event Center (de Zandhorst).  Tijdens de beurs zullen exposanten vanuit de hele wereld graag hun vakantieaanbod voor het komende vakantieseizoen aan u tonen.

 

12 november Sri Lanka - Danielle Steenhoek             

Sri Lanka is een prachtig, divers land met een vriendelijke bevolking en is nauwelijks groter dan Nederland. Mooie groene natuur, theeplantages, nationale parken met wilde dieren en zeer rijke cult

uur en geschiedenis.  Danielle vertelt u graag aan de hand van haar foto's wat Sri Lanka allemaal te bieden heeft.
 


19 november Oost Canada - Joke van Vliet

Canada is een gemakkelijk te bereizen vakantieland waar iedereen zich snel thuis zal voelen. Dat kan ook niet anders met de prima onderhouden wegen door prachtige natuurgebieden en de vele avontuurlijke outdoor activiteiten die je er kunt doen. 
 


26 november West Canada - Marlies Wijnands

Canada is hét camperland bij uitstek. Door het gehele land en bij alle hotspots zoals natuurparken en grote steden zijn campings te vinden. Marlies heeft een camperreis gemaakt in West Canada en is met veel mooie verhalen thuis-gekomen. Marlies heeft Vancouver en omgeving bezocht. 

Deze deelt ze graag met u.  


 

December

3 december Peru - Yvonne Klijbroek

Peru is voor Yvonne een ultieme reisbestemming.  Natuur, cultuur, diversiteit in landschappen en een zeer vriendelijke bevolking maken Peru een mooie bestemming.  De legendarische Machu Picchu en de raadselachtige Nasca lijnen staan op heel wat wensenlijstjes.  Yvonne neemt u graag mee in haar verhaal over Peru. 

 

10 december Steden langs de oostkust USA - Sandra Bleeker

Sandra heeft een mooie reis gemaakt van Washington naar Philadelphia en New York. Hoe zijn de steden? Hoe reist u van stad naar stad? Wat zijn leuke dingen om te doen in de steden? Zij informeert u graag over alle reismogelijkheden en wetenswaardigheden.
 

 

17 december - Zuid Ierland - Ellen Broersma

De rit langs de zuidkust van Ierland is al een belevenis op zich. Langs vele dorpjes zoals Skibbereen, Glandore en Bantry, uitgerust met de kleurrijke huizen waar Ierland zo bekend om is. Genieten van de vele vergezichten en prachtige kust.  Ellen heeft een reis gemaakt langs de kust en vertelt u er graag over.
|
 

24 december  Kerstavond  - geen presentatie

31 december  Oudjaarsdag - geen presentatie

 

De fotopresentaties op zondag vinden plaats om 13.00u in de presentatieruimte in ons hoofdkantoor te Heerhugowaard.

 

 

 

Welke reisverzekering past bij u?
Reisinspiratie! Lees de mooiste reisverhalen...