Reiservaringen op zondag

Elke zondag deelt een reisspecialist van Zonvaart Reizen haar reiservaringen met onze klanten, dus ook met u! Wij nodigen u van harte uit om onderstaand programma te bekijken en u in te schrijven voor een bestemming naar keuze. Heeft u reisplannen of wilt u graag meer weten van een bestemming? Meld u dan aan!

 

De fotopresentaties op zondag vinden plaats om 13.00u in de presentatieruimte in ons hoofdkantoor te Heerhugowaard.


 

Naar welke reiservaring komt u?

 

Maart

 

25 maart: Tenerife - Marijke Fopma

Het eiland staat bekend om een zon, zee en strand, maar er is veel meer.  De natuur,  met de indrukwekkende vulkaan de Teide,  midden op het eiland.  De hoofdstad, de kleine dorpjes, de verschillende baaien of een bezoek aan het eiland La Gomera zijn allemaal leuke dingen om te doen en zien tijdens een vakantie op Tenerife.  Marijke vertelt u er graag over.

 

April

1 april: Eerste paasdag - geen presentatie 

 

Wij wensen u fijne paasdagen toe.

 

 

 

 

8 april: West Canada met de camper - Melissa Beers 

Collega’s Marlies en Melissa hebben met de camper door een deel van West Canada gereden. Hoe is dat nu rijden met een camper? Waar dient u op te letten? Welke afstand kunt u per dag rijden? Wat zijn leuke stops? Etc. etc. Melissa neemt u mee in haar reiservaring. Komt u ook?

 

 

 

15 april: Mallorca - Natascha Velder

Het Spaanse eiland Mallorca ken veel verschillende kanten.  Natascha heeft het eiland meerdere malen bezocht en gaat u tijdens deze zondagmiddag veel vertellen over het zonnige, natuurschone en culturele eiland. Komt u ook?

 

 

 

22 april: Curaç​ao - Patricia Wijker 

Curaçao kennen de meeste als een zon, zee, strand bestemming, maar Curaçao biedt meer dan dat alleen. U kunt diverse sporten uitoefenen, genieten van de Caribische keuken en vergeet niet de St. Kristoffelberg te beklimmen voor het mooie uitzicht. Onze collega Patricia vertelt u graag over haar reis. Komt u ook?

 

 

29 april:  Zuid Afrika: Tuinenroute - Larissa Zuurbier 

Onze collega Larissa heeft een mooie reis gemaakt in Zuid Afrika, de zogenaamde "Tuinroute". Dit is een schilderachtig gebied langs de zuidkust van Zuid-Afrika en is een van de gewildste toeristische bestemmingen van het land. Ze vertelt u hier graag over. Komt u ook?

 

 

 

 

De fotopresentaties op zondag vinden plaats om 13.00u in de presentatieruimte in ons hoofdkantoor te Heerhugowaard.

 

 

 

Welke reisverzekering past bij u?
Reisinspiratie! Lees de mooiste reisverhalen...