Service en Vragen

Algemeen

Boek een reis

Vliegen en luchtvaart

Betalen

Reispapieren

Verzekeringen

Gezond op reis

Wijzigen of annuleren

Duurzaam op reis

Voorwaarden

Privacy

Cookiebeleid

Overige

Werken bij Zonvaart Reizen

Privacy

Zonvaart Reizen respecteert uw privacy en zorgt ervoor dat uw persoonlijke gegevens strikt vertrouwelijk blijven. Alle informatie aangaande persoonlijke gegevens wordt in overeenstemming met de Europese wetgeving en Nederlandse richtlijnen verwerkt.

 

Privacy beleid

Wij hechten veel waarde aan uw vertrouwen in onze organisatie. Door middel van dit privacy beleid informeren wij u over de wijze waarop wij omgaan met uw persoonlijke gegevens en is mede van toepassing op alle merken en dochterondernemingen van de Zonvaart Reisgroep.

Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp)

Als u uw gegevens aan ons verstrekt, vallen uw gegevens onder de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Deze wet geeft regels ten aanzien van de verwerking en bescherming van uw persoonsgegevens.

 

Invullen van persoonsgegevens

Voor het maken van bijvoorbeeld een boeking of het aanmelden op de nieuwsbrief wordt u gevraagd naar persoonlijke informatie. De persoonlijke gegevens die u invult gebruiken wij uitsluitend om de service te verlenen, het betreffende reisproduct te leveren of u in de toekomst over reisproducten te informeren.

Tijdens het boekingsproces wordt u gevraagd om gegevens van thuisblijvers te verstrekken. Wij gaan er van uit dat u de thuisblijvers zelf informeert dat wij hun gegevens in ons bezit hebben en uitsluitend zullen gebruiken in geval van een calamiteit.

 

Verzameling van persoonsgegevens

Voor een compleet en actueel overzicht van de gegevens die wij verzamelen en verwerken, verwijzen wij u naar onze registratie bij het CBP. Via www.cbpweb.nl hebt u direct inzage.

 

Verwerking van persoonsgegevens

Om de service en het reisproduct zo goed mogelijk te leveren kan het noodzakelijk zijn uw persoonsgegevens beschikbaar te stellen aan onze leveranciers of derden, die de uiteindelijke producten en diensten leveren die u bij ons hebt geboekt. Wij zullen uw persoonsgegevens nooit zonder uw toestemming verstrekken aan personen of bedrijven voor commerciële exploitatie.

Wanneer u naar het buitenland reist, kunnen wij verplicht worden gesteld (door overheidsinstanties op vertrek- en aankomstpunten) om uw persoonsgegevens te verstrekken en te laten verwerken in het kader van een grenscontrole, immigratie-, veiligheids-, antiterrorisme- en andere doeleinden die toepasselijk worden geacht. In zeldzame gevallen kunnen wij ook als het verstrekken van gegevens niet verplicht is besluiten om overheidsinstanties behulpzaam te zijn.

 

Inzage, correctie en verwijderen van persoonsgegevens

Wij zijn verantwoordelijk voor de gegevensverwerking. Indien u inzage, correctie en/of verwijdering van uw persoonsgegevens wilt, kunt u dit opvragen via info@zonvaart.nl of tel. 0880 660 880.

 

Vragen
Heeft u vragen of opmerkingen over ons privacy beleid, dan kunt u dat richten aan: info@zonvaart.nl of u kunt telefonisch contact opnemen via tel. 0880 660 880.

 

Wijzigingen
Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in ons privacy beleid. Voor het actuele privacy beleid kunt u deze webpagina raadplegen.

 

Laatste wijziging: 15 december 2016

 

Nieuwsbrief

Indien u zich heeft ingeschreven voor de nieuwsbrief van Zonvaart Reizen wordt u eens per maand op de hoogte gehouden van leuke reisweetjes, aanbiedingen en nieuwsfeiten. Aanmelden kan op onze homepage. U kunt zich te allen tijde afmelden voor deze nieuwsbrief.