Anouska Straver

Ik ben Anouska Straver en al heel wat jaren werkzaam bij Zonvaart Reizen. Van jongs af aan ben ik al bezig met reizen. Door mijn jarenlange ervaring met het boeken van reizen kan ik u van de juiste tips voorzien bij het reizen door vele bijzondere landen.

Natuurlijk heb ik zelf ook vele reizen gemaakt, ook met mijn gezin. Ik heb veel tips voor onder andere reizen met kinderen en neem de organisatie van deze vaak complexere reizen graag voor u uit handen.

 

Bij Zonvaart Reizen heb ik natuurlijk ook diverse studiereizen gemaakt. Een heel bijzondere was de reis naar Botswana en Zimbabwe. De Victoria Falls zijn immens om te zien, ook het maken van een safari is een avontuurlijke belevenis. De landen die ik verder de afgelopen jaren heb bezocht zijn: Thailand, Maleisië, Sri Lanka, West-USA, Cuba en Rusland.

Mijn favoriete bestemming is Malta. Een heerlijk eiland met vele bezienswaardigheden. Ook hebben de Azoren een onuitwisbare indruk op mij achtergelaten; ongerepte natuur, walvissen, dolfijnen.....!

 

Hoewel rondreizen over land geweldig is ben ik de laatste jaren ook steeds meer gespecialiseerd geraakt in cruisevakanties. Cruisen is een heel comfortabele manier van reizen en toch veel bestemmingen te ontdekken. Ik heb kennis van verschillende rederijen en schepen en kan u daar goed over informeren.


Heeft u vragen over cruises of andere bestemmingen? Kom langs of mail naar a.straver@zonvaart.nl

Ik vertel u graag meer en zou het leuk vinden om een vakantie, geheel naar uw wensen, samen te stellen. 

ReisverhalenKlantwaarderingen

A.J. van het Hof

15-12-2018

Persoonlijk

E-mail

Vestiging


Reisbureau Uitgeest

Prinses Beatrixlaan 2
1911HR Uitgeest
0251 791024
uitgeest@d-reizen.nlLees meer