Astrid Klappe

Mijn naam is Astrid Klappe. In de afgelopen jaren heb ik heel wat mooie bestemmingen mogen bezoeken. Zo ben ik op safari geweest in Kenia en Tanzania en heb een rondreis gemaakt met mijn gezin door het westen van Amerika. Tevens heb ik heerlijke strandbestemmingen bezocht in o.a. Dominicaanse Republiek, Aruba, Mexico en Brazilië.
 

Maar binnen Europa zijn er toch ook heel wat mooie plekjes te vinden. Mijn favoriet is dan toch wel Griekenland en met name Parga. Maar ook de eilanden Rhodos, Kreta, Corfu en Samos zijn de moeite waard om te bezoeken.
 

Ik heb ook mogen ervaren hoe het is om tijdens een cruise langs de mooie Noorse fjorden te varen. Recentelijk heb ik  nog de prachtige stad Valencia bezocht, een heerlijke stad waar je lekker kunt tapas eten, fietsen als een echte Hollander en slenteren door de leuke straatjes langs prachtige gebouwen.

 

Ik deel graag mijn reiservaringen met u. U bent van harte welkom in Heerhugowaard. Natuurlijk mag u mij ook bellen of mailen op a.klappe@zonvaart.nl.

Reisverhalen

Persoonlijk

E-mail

Vestiging


Reisbureau Heerhugowaard

Middenwaard 57 (naast de Lidl)
1703 SC Heerhugowaard
072 720 1572
heerhugowaard@d-reizen.nlLees meer