Carla Kuijs

Mijn naam is Carla Kuijs en ik ben sinds mijn kennismaking met de familie Kuijs halverwege de jaren 70, nauw betrokken bij Zonvaart Reizen én inmiddels ook besmet met het virus dat door de reiswereld waart om steeds maar weer opnieuw je koffer te willen pakken. De sfeer is juist zo goed omdat we zo’n mooi, leuk en soms ook spannend product verkopen. Er zijn weinig mensen die na een bezoek aan een winkel bijna huppelend de deur uit gaan… bij ons gebeurt dit regelmatig. Hoe leuk is dat?!


Zonvaart Reizen is een familiebedrijf waarin inmiddels de derde generatie werkzaam is. We realiseren ons echter terdege dat we zonder de (vaak jarenlange) inzet van zoveel hele goede medewerkers niet op het punt zouden staan, waar we nu staan.

Mijn taak binnen ons bedrijf is er daarom op gericht om goede werkomstandigheden, studiemogelijkheden en een prettig werkklimaat te scheppen met plezierige onderlinge verhoudingen voor onze medewerkers en korte lijnen naar de directie.

Dat geeft mij al jaren veel voldoening.


In al die jaren heb ik natuurlijk ook heel veel mooie reizen mogen maken. Binnen en buiten Europa. Toch is het mij niet zo zeer om de bestemming maar vooral om de opgedane indrukken te doen.

 

Wat te denken van de ultieme momenten in Afrika om the Big five te spotten, de Muur te beklimmen in China, met de camper langs Highway 1 te reizen, zwemmen in de hotsprings op IJsland, de jazzy laidback atmosfeer van Cuba, het gekrioel van al die mensen in de straten van New Delhi, met een 4-WD rijden door de oneindige woestijn of die prachtige wadi’s in Oman, binnenkomen in de haven van Venetië staande aan de reling van een enorm cruiseschip, fietsen over de Golden Gate, de metrostations van Moskou et cetera, et cetera; het heeft mij allemaal unieke en prachtige herinneringen opgeleverd.

Laat ik niet vergeten ook de stedentrips, wintersport vakanties met het gezin en heerlijke zonvakanties rond de Middellandse Zee te noemen. Stuk voor stuk écht het aanbevelen meer dan waard!

 

De ervaringen delen we niet alleen graag met klanten maar juist ook met elkaar! Alle reisadviseurs maken hun eigen reizen en samen kunnen wij u daarom uitgebreid informeren en adviseren over heel veel bestemmingen in de wereld.


Ik hoop u een keer te mogen begroeten in één van onze vestigingen voor het boeken van een reis, voor ook zo’n unieke indruk en prachtige herinnering!

Reisverhalen

Persoonlijk

"De reiservaringen delen we niet alleen graag met klanten maar juist ook met elkaar! " - Carla Kuijs

E-mail

Vestiging


Zonvaart Reisgroep hoofdkantoor

Middenwaard 16
1703SE Heerhugowaard
0880 660 880
info@zonvaart.nlLees meer