Daniëlle Steenhoek

Mijn naam is Danielle Steenhoek en ik werk met veel plezier al vele jaren bij Zonvaart Reizen.
Vooral het contact met de klant en hun verschillende reiswensen maakt dit werk erg leuk. Ik zie het elke keer weer als een uitdaging om de perfecte reis voor u samen te stellen!
Tijdens mijn vakanties en studiereizen heb ik al veel mooie bestemmingen bezocht . Elk land heeft zo zijn eigen charme, waar ik u graag over vertel.
Zo heb ik een aantal landen als 'rugzaktoerist' bezocht waaronder Thailand, Maleisië, Sumatra en Bali. Een autorondreis op Jaimaca, de mooie koloniale stad Havana op Cuba en tijdens een studiereis van 10 dagen bezochten we Mexico, Dominicaanse Republiek en een klein stukje van Brazilië.
Ook heb ik veel Europese landen en steden mogen bezoeken zoals Portugal, Spanje, vele Griekse eilanden, Malta, Cyprus,Turkije, Londen, Parijs, Barcelona en Berlijn.

De laatste jaren rijden we als jong gezin richting Frankrijk, dit land heeft veel te bieden zoals de mondaine plaatsen aan de Cote d'Azur, kanoën in de Dordogne en het 'meer van Annecy' aan de voet van de Alpen. De combinatie van mooie natuur, pittoreske stadjes, heerlijke stranden en lekker eten maakt mijn vakantie compleet.

Ik ben erg benieuwd wat u vakantie wensen zijn!
Graag verwelkom ik u in onze vestiging in Heiloo, u kunt mij ook altijd bellen of mailen d.steenhoek@zonvaart.nl
  

Reisverhalen

Persoonlijk

E-mail

Vestiging


Reisbureau Heiloo

Winkelhof 't Loo 19
1851HT Heiloo
0880 660 811
heiloo@zonvaart.nlLees meer