Esther Sjerps

Mijn naam is Esther Sjerps en ik werk al ruim 20 jaar met heel veel plezier bij de Zonvaart Reisgroep. Na jarenlang prachtige reizen te hebben geregeld en verzorgd voor onze klanten in de vestigingen Heiloo, Alkmaar en Medemblik, ben ik sinds 2005 werkzaam als directie assistent in het hoofdkantoor Heerhugowaard.
 

Ik heb de afgelopen jaren veel prachtige bestemmingen mogen ontdekken waaronder Canada, met zijn uitgestrekte natuur. Brazilië, met de indrukwekkende Iguazu-falls en Venezuela, waar we bij de indianen hebben overnacht. Op de Dominicaanse Republiek verbleven we in een heerlijk luxe strandresort in Punta Cana. Binnen Europa vind je me regelmatig in één van de prachtige hotelresorts in Turkije of Griekenland of langs de stranden van één van de Spaanse eilanden. Ik kijk ook met veel plezier terug op mijn reizen door Azië: ik heb onder andere Sri Lanka, Maleisië en Thailand bezocht. De kleurrijke bevolking, hun levenswijze en de overweldigende natuur hebben een onuitwisbare indruk op me achtergelaten.
Het maken van een cruise blijft een speciale en heerlijk luxe ervaring, die ik iedereen kan aanraden. Afgelopen jaar heb ik met mijn gezin door de Middellandse Zee gecruised.
Afrika heeft toch wel een heel bijzondere plek in mijn hart veroverd. Tot op heden heb ik Marokko, Zuid-Afrika, Kenia en Namibië mogen bezoeken, en hopelijk kan ik hier in de toekomst nog enkele prachtige Afrikaanse bestemmingen aan toevoegen.

Ik werk in de leukste branche ter wereld; enorm dynamisch en uitdagend! Het geeft mij veel voldoening om dagelijks te zorgen dat achter de schermen alles goed georganiseerd is zodat mijn collega’s zich vooral bezig kunnen houden met waar zij het best in zijn: het organiseren van uw droomreis!

Reisverhalen

Persoonlijk

E-mail

Vestiging