Esther Zomerdijk

Mijn naam is Esther Zomerdijk en werk sinds oktober 2002 met veel plezier bij Zonvaart Reizen. Ruim 10 jaar heb ik gewerkt op het reisbureau in Alkmaar de Mare en sinds mei 2013 op het reisbureau in Heerhugowaard met een gezellig en ervaren clubje meiden.

Ik vind het leuk om in andere landen, andere volken, gebruiken en culturen te leren kennen. Ik ga daarom graag steeds naar “nieuwe” bestemmingen. Ik ben nog nooit twee keer op dezelfde bestemming geweest. Voor de komst van mijn twee dochtertjes maakte ik graag avontuurlijke (rond)reizen. De rugzak op en gaan. Maar ook een weekje naar de zon vind ik heerlijk. Dan huur ik een auto om de bestemming te bekijken want een week stil zitten en in de zon bakken is niets voor mij. De laatste jaren blijf ik wat dichter bij huis. Een autovakantie naar een camping in (Zuid) Frankrijk of Italie. Lekker genieten van het weer de mooie omgeving en het buiten leven!

Waar ben ik zoal geweest? Aruba, Bonaire, Curacao, Dominicaanse Republiek, New York, Ierland, Londen, Cruise van Londen naar Lissabon, Azoren, Spanje (Lanzarote, Gran Canaria,Tenerife en Mallorca), Egypte, Frankrijk (Parijs, Disneyland, Jura, Dordogne, Ardeche, Languedoc en Cote d'Azur), Italie (Toscane, Comomeer, Gardameer en Sicillie), Cyprus, Kroatie (Dalmatie), Turkije (Bodrum), Griekenland (Kreta, Parga, Lefkas en Lesbos) Zuid-Afrika, Indonesie (Bali), Thailand en Vietnam.

U kunt bij ons terecht voor uiteenlopende bestemmingen en reizen. Of het nu gaat om een vakantie in Europa of daarbuiten, met welk vervoer dan ook, wij wijzen u de weg naar de mooiste en bijzondere plekjes. Ook voor u maken wij graag een passend reisvoorstel.

Reisverhalen

Persoonlijk

"De rugzak op en gaan!" - Esther Zomerdijk

E-mail

Vestiging


Reisbureau Heerhugowaard

Middenwaard 16
1703SE Heerhugowaard
0880 660 810
heerhugowaard@zonvaart.nlLees meer