FamilyTours

Passie en ervaring in het samenstellen van een onvergetelijke vakantie. Mijn naam is Hester Meijer, sinds 2005 ben ik zelfstandig touroperator onder de naam FamilyTours, gespecialiseerd in rondreizen voor gezinnen met kinderen. Daarvoor was ik vijf jaar werkzaam bij een touroperator in verre reizen, alwaar ik onder andere Cuba specialist was.

 

Met mijn gezin heb ik vele reizen gemaakt in Azië, Latijns-America en in de mediterrane landen. Mijn passie  is uiteindelijk ook  de warme cultuur van met namen Spanje, Portugal  en Italië geworden.

 

Mijn reizen zijn voor liefhebbers van mediterrane cultuur, de gastronomie en de prachtige natuur en stranden. Voor hen die ook houden van onderweg zijn, niet alleen van aankomen. Ik ben trots op de accommodaties in de niet voor de hand liggende gebieden, weg van de massa. Sfeervolle verblijven op prachtige plekken, van geëngageerde eigenaren. Waar zelfgemaakt, biologisch eten van eigen land wordt geserveerd. En waar jij zeker tot rust komt. Het mooie is dat je zelf bepaalt hoe je reist, wanneer, hoe lang en voor welk budget. Zonder iets te hoeven regelen onderweg, want dat doe ik voor je.

 

Wat kun je  van mij verwachten? Passie, geduld en toewijding aan jullie wensen. Via telefoon, mail en Whatsapp ben ik ook buiten kantooruren bereikbaar. Door de fijne samenwerking met Zonvaart Reisgroep is mijn reisaanbod immens groot en is er de zekerheid van de ANVR en SGR dekking.

 

Laat de vakantie voorpret vandaag beginnen, laat je inspireren op www.familytours.nl en mail je wensen.

 

Tot spoedig!

 

Hester Meijer

 

  • Telefoon                    020 – 6232163 / 0880 – 660 855
  • Email                          info@familytours.nl of familytours@zonvaart.nl
  • Internet                     www.familytours.nl
  • Whatsapp                 06 – 20037788
  • Facebook                  klik hier

Reisverhalen

Persoonlijk

"FamilyTours - kindvriendelijke vakanties" - FamilyTours

E-mail

Website