Ilse Beerling

Mijn naam is Ilse Beerling en ik werk sinds 2000 bij onze vestiging in Alkmaar-De Mare. Leuk, afwisselend werk, mooie reizen mogen maken en veel bekende klanten die ik elk jaar weer mag verwelkomen maken mijn werk ontzettend leuk!
In mijn leven heb ik veel mooie bestemmingen gezien, ver weg en dichtbij huis. Mijn specialisme zijn de Griekse Eilanden. De vijf eilanden die ik heb bezocht zijn Kreta, Rhodos, Zakynthos, Chios en Lesbos. Heerlijke eilanden met elk een eigen karakter.
Maar ook bestemmingen als Israël-Eilat, Egypte, Mallorca, Menorca, Florida en een cruise naar de Noorse Fjorden heb ik mogen toevoegen aan mijn bezochte landenlijst!
Op mijn verlanglijstje staat bovenaan: New York! Wat lijkt mij dat mooi om deze overweldigende stad eens in het echt te mogen zien. En andere steden zoals Rome en Valencia hoop ik ooit nog een keer te gaan bezoeken.
In de afgelopen jaren heb ik heel veel ervaring opgebouwd met het samenstellen en ook zeker het verzorgen van mooie maatwerkreizen. Zoals een schitterende autorondreis door Oost Australië en een autorondreis door de Verenigde Staten. Een combinatie van West en Oost met als verlenging een week op de Florida Keys. Omdat ik mij hier zo in verdiep samen met de klant lijkt het net alsof ik er elke keer opnieuw kom.


Graag vertel ik u over al mijn reiservaringen. Ik ben bereikbaar via email: i.beerling@zonvaart.nl of kom bij ons langs. Onder het genot van een kopje koffie of thee vind ik voor u de ideale vakantie!

Reisverhalen

Persoonlijk

"Onder het genot van een kopje koffie of thee vind ik voor u de ideale vakantie!" - Ilse Beerling

E-mail

Vestiging


Reisbureau Alkmaar

Europaboulevard 6
1825SB Alkmaar
0880 660 814
alkmaar@zonvaart.nlLees meer