Iris Zwagerman

Mijn naam is Iris Zwagerman en ik ben sinds 2009 werkzaam voor Zonvaart Reizen. In de jaren dat ik hier werk heb ik fantastische reizen gemaakt. Backpacken in Kenia en Vietnam, rondreizen door Costa Rica, Cuba, Marokko en Thailand. Ik heb de Taj Mahal bezocht in India en het noorderlicht zien in Fins Lapland. Jaarlijks maak ik ook graag een stedenreis binnen Europa. Stuk voor stuk reizen waar ik met veel plezier aan terugdenk, maar vooral India was een hele speciale reis. Het is zo'n andere cultuur maar ik was aangenaam verrast door dit sprookjesachtige land. Mijn specialisme is vooral gericht op de Aziatische landen, maar  ook over bovenstaande bestemmingen kan ik u een hoop vertellen. 

 

Lees hier mijn reisblogs. Heeft u vragen over één van deze mooie bestemmingen, of natuurlijk over een andere vakantie, dan kunt u mij mailen: i.zwagerman@zonvaart.nl

ReisverhalenKlantwaarderingen

Jan en Ada

Mede op advies van Iris zijn wij dit jaar voor de eerste keer in Bulgarije op vakantie geweest. Het weer werkte volop mee, maar daarin had Iris geen invloed. Wel zorgde zij er voor dat wij met Harry en Ans met kamers naast elkaar in een geweldig hotel (Rius Helios in Sunny Beach) hebben gekregen. De reisbescheiden werden keurig thuis gebracht met een duidelijke toelichting. Wij hebben zelf online ingecheckt en zowel de heen- als de terugreis verliepen perfect. Kortom: wij hebben met z'n 4-tjes een prachtige vakantie 2017 gehad.

21-09-2017

Persoonlijk

"De mooiste reis die ik tot nu toe heb gemaakt was met een tentje backpacken door Kenia." - Iris Zwagerman

E-mail

Vestiging


Reisbureau Heerhugowaard

Middenwaard 16
1703SE Heerhugowaard
0880 660 810
heerhugowaard@zonvaart.nlLees meer