JUST BE TRAVELLERS

 

JUST BE TRAVELLERS  bestaat uit Esther, Maaike en Wanda.

 

Altijd al een verre reis willen maken maar weet je niet waar te beginnen of juist wel? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij hebben jarenlange ervaring met het samenstellen van reizen op maat naar de verschillende werelddelen. Tevens zijn we zelf echt dol op reizen en is de wereld verkennen onze passie dus kunnen we je ook van enorm veel informatie en tips voorzien over de verschillende landen, steden, best kept secrets, bijzondere plekken etc.

 

Wil je met de camper dwars door Amerika, Canada, Afrika, Nieuw-Zeeland of Australië of een droomreis door Azie? Adembenemende plekken als de Grand Canyon, Niagara-watervallen bezoeken of langs prachtige helderblauwe meren en door eeuwenoude bossen rijden. Voor je camper van een kampvuur genieten. Of liever met de auto door ongerepte natuur van hotel naar hotel of weidse vergezichten en verlaten stranden langs grillige kuststroken ontdekken?
Kun je niet kiezen? Dat hoeft ook niet, combineer een stedentrip New York met een camperreis aan de westkust van Amerika. Of wil je een cruise naar Alaska maken en Canada verkennen met een camper. Of wat dacht je van een combinatie van een autorondreis door West Amerika met een camperreis door Nieuw Zeeland. Liever je reis eindigen met een strandvakantie. Geen probleem wij regelen het. 
Wil je alles vooraf al vastleggen of laat je het liever open waar je heen rijdt en heb je alleen tickets en een camper of auto nodig?  Het is allemaal mogelijk!
Onze kracht ligt in de enorme ervaring die we hebben met het samenstellen van reizen maar vooral ook onze passie om de wereld te ontdekken. Zodra het kan gaan we er zelf op uit om te reizen en onze reiservaring delen we maar wat graag met jou. 
 
Wanda werkt al meer dan 18 jaar in de reiswereld waarvan 14 jaar als maatwerkspecialist bij WTC. Als 20-jarige backpacker heeft ze anderhalf jaar door Australië & Nieuw Zeeland gereisd en gewerkt. Wat een avontuur! Inmiddels woont ze met haar Australische man en 3 kinderen sinds 2006 aan de Gold Coast in Australië. Als geen ander weet ze in welke tijd van het jaar je het beste bepaalde streken kunt bezoeken, wanneer je walvissen kunt spotten en waar je de meeste kans hebt om koala’s in het wild te vinden. Ze kent de Oostkust dan ook op haar duimpje, is dol op kamperen in de Outback of aan het strand en weet fantastische camper- en autoreizen samen te stellen! Verder houdt Wanda veel van Azië en heeft ze Indonesië, Thailand, Vietnam, China, Mongolië, Maleisië, Sri Lanka, India en Cambodia meerdere malen bezocht. Haar buurland Nieuw Zeeland is volgens haar het mooiste land ter wereld. Boek jij ook je volgende reis bij Wanda?
 
Esther is gek op reizen en al ruim 17 jaar werkzaam in de reiswereld. Ze heeft al vele reizen door Amerika en Canada gemaakt, maar ook Zuid Afrika heeft ze bezocht. In 1992 is ze voor het eerst naar Amerika gegaan. De eerste reis was naar New York. Nog steeds één van haar favoriete steden. Maar na eenmaal een camperreis gemaakt te hebben geeft zij hier absoluut de voorkeur aan. De ultieme manier van reizen, de vrijheid die je hebt en dicht bij de natuur. Campings liggen vaak op de meest mooie plekken. Zelfs in de National Parken kan je overnachten. Je reist met je eigen ‘huis’, leeft dus niet vanuit je koffer van hotel naar hotel. Maar ieder zijn voorkeur natuurlijk. Want ook de rondreizen die ze heeft gemaakt waren fantastisch. Neem bijv. Nova Scotia, een gebied wat niet als eerste gekozen wordt maar zeker de moeite waard. De laatste camperreis was mei 2017 met haar gezin naar West Amerika. Dat was een absoluut hoogtepunt van al haar reiservaringen. In Europa heeft ze vele landen bezocht, daarnaast ook nog Thailand, Bali, China, Tanzania, Seychellen, Mexico, Cuba, Aruba en Mexico.
 
Maaike heeft ontstellend veel ervaring, heeft 18 jaar voor WTC gewerkt en is dé specialist voor USA & Canada reizen. Ze is vliegensvlug in het vinden van de goedkoopste vliegtickets en de beste camper specials. Beantwoord razendsnel al je vragen en weet heel goed hoe het is om met kinderen te reizen. In 2008 is ze met haar gezin naar Phoenix gevlogen om van daaruit een prachtige rondreis te maken langs diverse nationale parken. In 2011 gingen ze met beide dochters een camperreis maken door West Canada, wat een werelds avontuur! Hier is haar passie voor het reizen met een camper geboren. Wat een vrijheid! De volgende camperreis, in 2016, ging naar Oostkust van Amerika met voorafgaand een bezoek aan de geweldige stad New York. Maar ook zonder haar gezin heeft Maaike meerdere reizen mogen maken naar onder andere de Rocky Mountains, Florida, West USA, een camperreis door de Deep South USA. Buiten Amerika heeft ze ook al diverse landen mogen bezoeken waaronder Zuid Afrika, Zanzibar, Brazilië, Curacao, Aruba, Dominicaanse Republiek, Thailand, Maleisië & Singapore en afgelopen zomer het prachtige Bali. Komende voorjaar staat er weer een camperreis op het programma, ditmaal door het zuidwesten van Amerika. Laat je inspireren door Maaike, ze stelt graag je droomreis samen.  

 

Bel of mail ons met je vragen, wensen en dromen en wij stellen, samen met jou, je droomreis samen!!
 
Dus Just be a Traveller
 
Groeten,


Esther, Maaike & Wanda
 
☏ 088 - 066 0850
✉ info@justbetravellers.nl

Reisverhalen

Persoonlijk

"Let us create. Be inspired. Travel endlessly." - JUST BE TRAVELLERS

E-mail

Website