Joëlle Koole

Mijn naam is Joëlle Koole en ik ben werkzaam als Reisspecialist bij onze vestiging in Castricum. De afgelopen jaren heb ik vele mooie landen mogen bezoeken. Zo ben ik op reis geweest naar Tanzania, Egypte, Dominicaanse Republiek, Estland, Letland, Zweden en Lapland.

 

Mijn mooiste rondreis heb ik gemaakt door Tanzania. Hier heb ik verbleven bij lokale families in Tarakea en omgeving van de Kilimanjaro. Gezwommen in de Kikuletwa Hotsprings, op safari geweest in Tarangire National Park en ontspannen aan het strand in Paje Beach op Zanzibar.

 

Andere favoriete reiservaringen zijn, snorkelen in de prachtige onderwaterwereld van de Rode Zee, in Marsa Alam in Egypte. Of Zweeds Lapland; touren met de Husky slee door de mooie besneeuwde natuur, rijden met sneeuwscooters en niet te vergeten, het Noorderlicht bewonderen!

 

Graag deel ik mijn reiservaringen om met elkaar een mooi reisvoorstel samen te stellen, die voldoet aan uw wensen. U bent van harte welkom in onze vestiging in Castricum. Voor contact kunt u mij bellen of mailen op j.koole@zonvaart.nl

 

Reisverhalen

Persoonlijk

"Mijn mooiste rondreis heb ik gemaakt door Tanzania" - Joëlle Koole

E-mail

Vestiging


Reisbureau Castricum

Bakkerspleintje 1
1901EM Castricum
0880 660 860
castricum@zonvaart.nlLees meer