Joke van Vliet

Mijn naam is Joke van Vliet en werk bij onze rondreisafdeling Destinations in Heerhugowaard. Mijn passie ligt bij het samenstellen van mooie reizen die precies aansluiten op uw wensen. Ik heb zelf al diverse prachtige bestemmingen mogen bezoeken over de hele wereld. Natuurlijk heb ik ook studiereizen gemaakt waardoor ik veel indrukken heb opgedaan en de sfeer heb mogen proeven. Mocht u plannen hebben voor een fantastische reis naar Noord-Amerika of Australië dan bent u bij mij aan het juiste adres. Zelf heb ik al meerdere malen met de auto en camper een rondreis gemaakt door beide continenten. Reizen met een camper is een unieke vakantiebeleving en hier vertel ik u dan ook graag persoonlijk meer over.

Bent u nieuwsgierig en heeft u vakantieplannen? Aarzel niet en neem gerust contact met mij op. Dit kan door langs te komen in ons reisbureau, via de telefoon (0880 660 816), maar ook per e-mail (j.vanvliet@zonvaart.nl). Graag tot snel!

ReisverhalenKlantwaarderingen

C van Mullum

EEn hele fijne vakantie gehad.H10 Hotel alles prima, alleen volgende vakantieaccomedatie toch wat kleinschalliger gewenst. Vertraging heenreis was jammer, maar kregen geld op bordingpas om iets te eten en te drinken te halen. Goeie service van TUI. Tevreden klanten. Groeten Fam. van Mullum

22-06-2017

Persoonlijk

"Zelf heb ik al meerdere malen met de auto en camper een rondreis gemaakt!" - Joke van Vliet

E-mail

Vestiging


Zonvaart Destinations

Middenwaard 16
1703SE Heerhugowaard
0880 660 888
destinations@zonvaart.nlLees meer