Laila Koper

Mijn naam is Laila Koper en ik werk bij Zonvaart Reisgroep voor de afdeling PR en Interne communicatie.   De reiswereld is een zeer dynamische wereld en dat is ook gelijk de uitdaging in mijn vak.  Zowel privé als zakelijk reis ik graag en kom dan ook op veel verschillende bestemmingen. Guatemala, Bali (Indonesië) en Griekenland zijn mijn favoriete bestemmingen.  Aan dit rijtje favorieten wil ik het Spaanse eiland Ibiza toevoegen. Wat een heerlijk eiland! Zon, zee, strand, shoppen, uitgaan en met de auto het eiland rondrijden.  

 

De stad Belgrado wil ik ook apart benoemen.  Deze stad is erg mooi, waar vele niet als eerste aan zullen denken, maar je vindt er alles voor een geslaagde stedenvakantie. Daarnaast ook nog voordelig, want voor slechts 10 euro heb je een hoofdgerecht besteld.  In een groot gedeelte van Belgrado zijn fietspaden aangelegd,  huur dus zeker een fiets, dan bent u op een snelle en makkelijke manier op de belangrijkste plaatsen van Belgrado.

 

Met het gezin ben ik naar DisneyLand Parijs geweest. Super leuk park voor jong en oud. Laat u vooraf goed informeren over de vele mogelijkheden en extra's die het park te bieden heeft. 

 

Ik ben recentelijk afgereisd naar Armenie. Een bijzondere mooie bestemming! Natuur, rijke geschiedenis en heerlijk eten.  Een land in opkomst naar de revolutie. 

 

Ik woon in Heiloo met mijn man en 3 kinderen.  Gelukkig houden mijn man en kinderen ook erg van reizen. Ik vermoed dat er binnenkort weer een aantal reiswensen in vervulling zullen gaan.   

Reisverhalen

Persoonlijk

E-mail

Vestiging


Zonvaart Reisgroep hoofdkantoor

Middenwaard 16
1703SE Heerhugowaard
0880 660 880
info@zonvaart.nlLees meer