Leonie Kuijs

Mijn naam is Leonie Kuijs en ik ben sinds 2012 verantwoordelijk voor de communicatie en marketing bij de Zonvaart Reisgroep. De reiswereld is continu onderheven aan vele veranderingen die een innovatieve aanpak vergen. Ik vind het een ontzettend leuke uitdaging om Zonvaart mee te laten bewegen in dit proces.

Naast communicatie en marketing houd ik me steeds meer bezig met automatisering en innovatie. Zo ben ik - i.s.m. onze webdesigners Ratio Design en Zeno Webdevelopment én onze in-house ICTer Birgit van Wijk - verantwoordelijk voor de (online) uitstraling van Zonvaart, nieuwe websites en diverse vernieuwende projecten zoals het ontwikkelen van sendmeanywhere.nl en vakantiereiscadeau.nl.

 

Al van jongs af aan is de liefde voor reizen, nieuwsgierigheid naar andere culturen en de waardering voor natuurschoon mij met de paplepel ingegoten. Met name Zuidelijk Afrika (Botswana, Namibië en Zuid-Afrika) hebben mijn hart gestolen. Daarnaast is wintersport echt mijn passie. Ik ga zelf al vele jaren naar de Alpen om van de sneeuw te genieten. Niets is mooier dan heerlijk in het zonnetje genieten van een prachtig stukje poederzachte tiefschnee. En zodra de liften stil staan zit de sfeer er vaak al snel in met de vlijmscherpe àpres-ski hitjes.

 

Sinds ik in de reiswereld werk is mijn reisverlanglijstje alleen maar langer geworden en maak ik ook studiereizen. Hierdoor kom ik op de meest uiteenlopende bestemmingen, wat vanzelfsprekend voor hele mooie ervaringen zorgt. Lees bijvoorbeeld mijn studiereisverslag: Sprookjesachtig Oman. Wat prachtig was dat!

 

Neem gerust contact met mij op als u vragen heeft!

 

Mvg. Leonie

Reisverhalen

Persoonlijk

"Heeft u een vraag speciaal voor mij, mail of bel mij gerust!" - Leonie Kuijs

E-mail

Vestiging