Linda Wijnstra

Mijn naam is Linda Wijnstra en werk sinds 1997 voor Zonvaart Reizen.

We werken hier met een leuk en enthousiast team en helpen u met onze kennis graag aan uw ideale vakantie.

 

Inmiddels heb ik zelf vele mooie landen gezien zoals Griekenland, Sri Lanka, Bali & Lombok, Thailand, Florida, diverse bestemmingen in Oostenrijk, Italië en Spanje, en verschillende steden in Europa. Toch is de mooiste reis die ik tot nu toe heb gemaakt, vier weken door West-Canada. Van Vancouver met een camper door de Rocky Mountains en via Calgary, Revelstoke, Vernon en Kelowna de oversteek gemaakt van Vancouver naar Vancouver Island voor een geweldige walvisexcursie vanuit het prachtige Tofino!!!

Een andere onvergetelijke ervaring was Sri Lanka. Een prachtige bestemming met een interessante cultuur, erg vriendelijke mensen en mooie stranden!

 

Ook vermaak ik me met mijn gezin prima aan de Italiaanse meren. Een heerlijke camping met allerlei voorzieningen en ook in de omgeving genoeg interessante plekjes voor leuke uitstapjes maken onze vakantie compleet. Ook qua wintersport bent u bij mij aan het juiste adres. Door mijn eigen ervaring kan ik u hier goed in adviseren. Heeft u vragen? U kunt mailen naar l.wijnstra@zonvaart.nl of kom langs!

Reisverhalen

Persoonlijk

"De mooiste reis die ik tot nu toe heb gemaakt is vier weken door West-Canada." - Linda Wijnstra

E-mail

Vestiging


Reisbureau Castricum

Bakkerspleintje 1
1901EM Castricum
0880 660 860
castricum@zonvaart.nlLees meer