Linda de Vries

Mijn naam is Linda de Vries. Ik ben begonnen bij Zonvaart Reizen in onze vestiging in Alkmaar/de Mare, en werk inmiddels met veel plezier in vestiging Velserbroek. We hebben een enthousiast team en dit bevalt erg goed.

Ik heb veel mooie bestemmingen gezien dus kan u over veel bestemmingen uit ervaring adviseren. Van Griekse Eilanden, Spanje, Cyprus, Italië/Gardameer, Frankrijk, tot Canarische Eilanden, Turkije, Kroatië, Gambia, Aruba en Curacao. Ook houdt ik erg van wintersport. Ik stel graag een reis voor u samen. 

Griekenland is mijn favoriete vakantiebestemming, ieder eiland heeft z'n charme, de bevolking is zeer beleefd, het eten is er geweldig en met een huurauto valt er altijd genoeg te zien en te beleven. Mijn specialisme binnen Zonvaart Reizen is Curacao, momenteel een zeer gewilde bestemming, ik geef graag tips aan u welke plaats en verblijf het beste bij u past.

Ik hoop u graag te zien bij ons in de winkel. U kunt mij ook persoonlijke bellen of e-mailen 0880 660 861 / l.devries@zonvaart.nl 

Reisverhalen

Persoonlijk

"Griekenland is mijn favoriete vakantiebestemming, ieder eiland heeft z'n charme!" - Linda de Vries

E-mail

Vestiging


Reisbureau Velserbroek

Gallepromenade 6
1991PR Velserbroek
023 790 0072
velserbroek@d-reizen.nlLees meer