Margriet Smit

Mijn naam is Margriet Smit en ik werk al zo'n 20 jaar in de reiswereld, wat verreweg de leukste en meest uitdagende branche is om in te werken! Sinds 2012 werk ik met veel plezier bij Zonvaart Reizen, begonnen op het reisbureau in Alkmaar en sinds mei 2014 als Senior Manager Touroperating voor de afdeling Zonvaart Destinations.

 

In de afgelopen jaren heb ik al heel wat prachtige (studie)reizen gemaakt naar Australië, IJsland, Amerika en diverse landen in Azíë. De landen die absoluut mijn hart gestolen hebben, zijn Zuid-Afrika en Zimbabwe. Hier heb ik onder andere prachtige safari's gemaakt, de Victoria Waterfalls bezocht en een treinreis met de Blou Train mogen ervaren. Dit is werkelijk een onvergetelijke ervaring geweest! Binnen Europa zijn Spanje, Turkije en Frankrijk favoriet, waarbij Disneyland Parijs niet mag ontbreken. Ook bezocht ik leuke steden zoals Barcelona, Wenen, Praag, Antwerpen, Kiev, Athene, Dublin en Londen.

Mijn reisverlanglijstje is nog heel lang, maar hoog op deze lijst staan de steden New York en Rome en zou ik graag nog eens rondreis door Canada en Nieuw-Zeeland willen maken.

Reisverhalen

Persoonlijk

"Mijn reisverlanglijstje is nog heel lang" - Margriet Smit

E-mail

Vestiging


Zonvaart Destinations

Middenwaard 16
1703SE Heerhugowaard
0880 660 888
destinations@zonvaart.nlLees meer