Marieke Munts

Mijn naam is Marieke Munts, ik werk al jaren met veel plezier bij Zonvaart Reizen. Het leuke van mijn werk is dat elke dag weer anders is. 

 

Ik ben gespecialiseerd in reizen naar Azië. Graag vertel ik u mijn ervaringen en belevenissen en stel ik samen met u een onvergetelijke reis samen!

 

Mijn mooiste reiservaringen:

Zuid-Afrika, India, Jamaica, Andalusië, Cyprus, Sicilië, Griekenland en Maleïsisch Borneo.

ReisverhalenKlantwaarderingen

Irma Zuurbier

Wat een topper is Marieke!! Wij waren nl. zo stom geweest om onze rijbewijzen te vergeten en zodoende kregen we geen huurauto mee. Maar onze heldin Marieke kwam toevallig 2 dagen later op dezelfde plaats langsrijden en vond het geen probleem om ze even langs te brengen. Wat hebben we hierdoor een super vakantie gehad. Ook een dikke pluim voor Larissa Zuurbier die supersnel voor ons opnieuw de autohuur heeft geregeld en alles keurig in orde heeft gemaakt. Toppers allebei

26-06-2018

kees weissenbruch

Wij werden geholpen door Marieke van zonvaart vestiging Heerhugowaard. Ondanks dat we regelmatig op vakantie gaan, bezorgde Marieke ons het ultieme vakantiegevoel van het boeken van een rondreis Canada/Amerika hierdoor kijken we ontzettend naar uit van onze uitgekozen reis, op alle vragen en verzoeken werd uitgebreid over gesproken en of meegenomen in het totaalpakket, bedankt.

19-10-2018

Persoonlijk

" Het leuke van mijn werk is dat elke dag anders is!" - Marieke Munts

E-mail

Vestiging


Destinations Travel

Planeetbaan 4
2132 HZ Hoofddorp
0880 660 888
info@destinations.nlLees meer