Nadine Witte

Graag wil ik mijzelf voorstellen. Mijn naam is Nadine Witte en ben op dit moment sinds maart 2014 werkzaam bij Zonvaart Reizen in Heiloo. Hiervoor heb ik 8 jaar gewerkt bij het Holland International Reisbureau in Heiloo.

 

Ik heb het nog steeds enorm naar mijn zin in de reiswereld, waarin ik alweer 17 jaar werk.

 

Met de jaren heb ik veel mooie reizen gemaakt en heb zowel privé als voor mijn werk Europese landen bezocht als o.a. Griekenland, Italie, Malta, Spanje,Turkije, Spanje en verre bestemmingen als o.a. Bali, Brazilie, Canada, Curacao, Cuba, Maleisie, Mexico, Thailand en de Verenigde Staten.

 

Voor bepaalde landen koester ik een speciale herrinnering. Veelal omdat de natuur zo overweldigend is, de sfeer maar ook de bevolking. Zo heb ik erg genoten van een rondreis door Marokko. De mystieke stad Marrakech en een tocht door het Atlas gebergte. Maar ook van Egypte, met de koningsgraven, piramides en een boottocht over de Nijl.

De bijzondere stad Dubai, één van de Emiraten. Niets is te gek. De combinatie van de stad & het strand is mij goed bevallen en is echt een aanrader in onze wintermaanden.

 

Nog niet zo lang geleden heb ik Fins Lapland bezocht en daar deelgenomen aan een Adventure Week. De tocht door een ongerept sneeuwlandschap per hondenslee was ronduit schitterend!

 

Dit zijn een aantal van mijn reiservaringen. Wilt u meer weten over ons aanbod dan bent u van harte welkom bij Zonvaart Reizen Heiloo. U kunt ons of mij tevens persoonlijk benaderen via heiloo@zonvaart.nl of n.witte@zonvaart.nl.

Reisverhalen

Persoonlijk

E-mail

Vestiging


Reisbureau Heiloo

Winkelhof 't Loo 19
1851HT Heiloo
072 790 0025
heiloo@d-reizen.nlLees meer