Nicole van Galen

Ik ben Nicole van Galen. Bijzondere reisherinneringen heb ik genoeg! Maar mijn meest bijzondere ervaringen zijn een cruise in de Caribbean, een bezoek aan een geweldige honkbalwedstrijd in het Yankee Stadium in New York, de prachtige rijstvelden van Bali, het noorderlicht in IJsland en de heerlijke wintersportvakanties in Oostenrijk. Onlangs ben ik op studiereis geweest naar Maleisië. Per huurauto zijn wij van Kuala Lumpur naar het Taman Negara gereden om het echte jungle gevoel te ervaren. Vanuit hier reden we naar de prachtige theeplantages in de Cameron Highlands. Aansluitend hebben we Georgetown op Penang en de strandbestemming Langkawi bezocht. Wat een prachtige vakantiebestemming is Maleisië. Erg vriendelijke bevolking, aantrekkelijk prijsniveau ter plaatse en een heerlijke Maleisische, Indiaanse en Chinese keuken.

 

Voor vragen over deze prachtige bestemming kunt u bij mij terecht. Uiteraard ook voor al uw andere vragen. Wij stellen uw reis graag samen aan de hand van uw wensen. Kom gerust langs bij ons reisbureau of mail mij n.vangalen@zonvaart.nl.

ReisverhalenKlantwaarderingen

Gerda en John de Smidt

We hebben een zeer leuke vakantie gehad en onze verwachtingen zijn uitgekomen. Ook alle adviezen zijn uitgebreid aan ons verteld .

5-05-2017

Persoonlijk

E-mail

Vestiging


Reisbureau Velserbroek

Gallepromenade 6
1991PR Velserbroek
0880 660 861
velserbroek@zonvaart.nlLees meer