Nicole van Galen

Ik ben Nicole van Galen. Bijzondere reisherinneringen heb ik genoeg! Maar mijn meest bijzondere ervaringen zijn een cruise in de Caribbean, een bezoek aan een geweldige honkbalwedstrijd in het Yankee Stadium in New York, de prachtige rijstvelden van Bali, het noorderlicht in IJsland en de heerlijke wintersportvakanties in Oostenrijk. Onlangs ben ik op studiereis geweest naar Corsica, het Franse eiland in de Middellandse Zee. Corsica is een verrassend leuk en prachtig eiland, wat echt een aanbeveling verdiend! Natuur, strand, leuke steden en een goede Franse keuken zijn enkele voorbeelden waarom Corsica zo bijzonder aangenaam is als vakantiebestemming. Het eiland is met name geschikt als fly-drive bestemming. Maar vergeet Ajaccio zeker niet als stedentrip!

 

Voor vragen over deze prachtige bestemming kunt u bij mij terecht. Uiteraard ook voor al uw andere vragen. Wij stellen uw reis graag samen aan de hand van uw wensen. Kom gerust langs bij ons reisbureau of mail mij n.vangalen@zonvaart.nl.
 

ReisverhalenKlantwaarderingen

Gerda en John de Smidt

We hebben een zeer leuke vakantie gehad en onze verwachtingen zijn uitgekomen. Ook alle adviezen zijn uitgebreid aan ons verteld .

5-05-2017

Persoonlijk

E-mail

Vestiging


Reisbureau Velserbroek

Gallepromenade 6
1991PR Velserbroek
0880 660 861
velserbroek@zonvaart.nlLees meer