Regio Julianadorp: Carins Reizen

Mijn naam is Carin Lutterman en werk sinds kort als zelfstandig reisadviseur.

Ik ga altijd met heel veel plezier aan het werk en vind het erg belangrijk dat u met het juiste gevoel uw vakantie boekt. Dat wil zeggen dat ik uitgebreid wil weten wat uw wensen en verwachtingen zijn en zal daarbij uiteraard rekening houden met het budget.

Natuurlijk kan ik van te voren alles voor u regelen. Uw reis begint ten slotte al bij het vervoer naar de luchthaven. Ook zorg ik moeiteloos voor transfers ter plaatse of reserveer ik de mooiste excursies.

 

De afgelopen jaren heb ik al veel van de wereld gezien en een aantal mooie studiereizen gemaakt naar o.a. de Canarische eilanden, Thailand en Zuid-Afrika. Italië blijft mijn favoriete vakantie bestemming! Elk gedeelte heeft zo zijn charmes; het noorden met zijn meren, bijv. het Comomeer, Lago Maggiore en het Gardameer. Dan Toscane, met zijn prachtige vlakten met de cipressen en natuurlijk de prachtige steden, zoals Lucca, Siena, Florence en San Gimignano. Umbrië, waar in de maanden juni en juli de velden overal geel zijn van de bloeiende zonnebloemen! Ik vertel u graag nog veel meer over deze mooie bestemming met de vele agriturismo's.

 

Bent u nieuwsgierig en heeft u vakantieplannen? Aarzel niet en neem gerust contact met mij op. Dit kan via de telefoon 0880 660 873, maar ook per e-mail naar carin@zonvaart.nl.

 

Graag tot snel!

Reisverhalen

Persoonlijk

" Italiƫ blijft mijn favoriete vakantie bestemming!" - Regio Julianadorp: Carins Reizen

E-mail

Website