Regio Julianadorp: Heidi’s Reiswereld

Mijn naam is Heidi Plagmeijer en sinds 1 november 2013 ben ik gestart met Heidi's Reiswereld. Na 22 jaar gewerkt te hebben bij een reisbureau, eerst bij Raboreizen van de Rabobank en aansluitend bij Zonvaart Reizen, heb ik er nu voor gekozen als Persoonlijk Reisadviseur verder te gaan. Dit geeft mij de ruimte om voor u een mooie vakantie te zoeken, wanneer het u en mij uitkomt. U bent niet meer gebonden aan de openingstijden van een reisbureau en ik verzorg uw reis vanaf het eerste gesprek tot uw thuiskomst.


U krijgt een persoonlijk advies en heeft tevens de voordelen van een groot reisbureau. Door een samenwerking met Zonvaart Reizen kan ik gebruik maken van alle mogelijke boekingskanalen en u de zekerheid bieden van het ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.


Zelf heb ik veel van de wereld mogen zien, en met de kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan kan ik voor u iedere gewenste vakantie verzorgen. Van een weekend weg tot een wereldreis en alles wat daar tussen zit. Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld heerlijke zonvakanties, kampeervakanties, interessante stedenreizen, rondreizen, cruises, mooie verre vakanties, groepsreizen met familie of bedrijf of actieve vakanties.


Om uw vakantie compleet te maken, regel ik ook graag voor u alle extra's, zoals verzekeringen, een huurauto, transfers, musicalkaartjes, excursies ter plaatse, schipholtaxi en parkeren bij de luchthaven.


Neemt u gerust contact met mij op als u geen zin en tijd heeft om zelf te zoeken op het internet of als u een reis in gedachten heeft waar u advies bij nodig heeft. Of neem contact op als u het gewoon prettig vindt om uw reis te laten regelen door iemand die vertrouwd is. Ik vind het leuk om voor u een mooie reis uit te zoeken. Mijn werk doe ik met veel plezier en enthousiasme en ik garandeer u een betrouwbaar en eerlijk advies.


Ik ben bereikbaar via e-mail: heidisreiswereld@zonvaart.nl  of telefonisch op 0880 660 890.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Heidi Plagmeijer

Reisverhalen

Persoonlijk

"Mijn absolute favoriet is Australië!" - Regio Julianadorp: Heidi’s Reiswereld

E-mail

Website