Regio Velsen: DeTravelplanner

Vakantie uitzoeken en op vakantie gaan geeft een ultiem gevoel van geluk. Een gevoel dat een droom werkelijkheid wordt! Ik ben er om te zorgen dat die droom werkelijkheid gaat worden. Zonder dat u zelf de reisgidsen of het internet door hoeft te spitten.

Als persoonlijk reisadviseur bied ik een snelle, flexibele en persoonlijke manier van een reis uitzoeken en boeken.
De reis bij mij boeken is niet duurder dan bij een reisbureau of via internet. Ik ben zowel telefonisch als via de mail altijd te bereiken. Uiteraard is er ook de mogelijkheid dat ik persoonlijk bij u langs kan komen, thuis of op uw werk, op een tijdstip wat u het beste uitkomt (ook ’s avonds of in het weekend).

Bij mij kunt u voor alle reizen terecht. Van een verre reis tot een strandvakantie, rondreizen op ieder continent, cruises, stedentrips, busreizen, jongerenreizen, losse vluchten, autohuur en uiteraard ook voor last minutes. Tevens kan ik ook uw zakelijke vluchten, autohuur en/of hotels voor u verzorgen. Uiteraard is het boeken van groepsreizen of speciaal op maat gemaakte (dag) arrangementen ook geen probleem.

Mijn reisadvies is geheel vrijblijvend en kostenloos en zijn allemaal conform de ANVR en SGR voorwaarden! Het verzorgen van een reis- en/of annuleringsverzekering valt ook onder de mogelijkheden.

Aarzel niet langer en maak geheel vrijblijvend een afspraak met mij of neem contact op via de mail of telefoon met al uw vragen.

 

Graag tot ziens!!

Yvette Krol

 

tel. 0880 660 898

travelplanner@zonvaart.nl

Regio Velsen, Beverwijk, Heemskerk, Haarlem, Heemstede

 

Reisverhalen

Persoonlijk

E-mail