Reisbureau Zandvoort

Mijn naam is Annette Wassink en na 25 jaar jaar in de reiswereld te hebben gewerkt, heb ik besloten als Reisbureau Zandvoort door te gaan, sinds juli dit jaar, als persoonlijk reisadviseur via Zonvaart Reizen.

 

In mijn "reiscarrière" heb ik heel wat moois van de wereld mogen zien. En met die kennis en ervaring die ik heb opgedaan kan ik voor u de gewenste vakantie verzorgen. Wilt u een weekend weg, een zonvakantie, kamperen, een stedentrip, rondreis, een actieve vakantie of een cruise? Alles is mogelijk en niks is te gek.

 

U krijgt van mij een persoonlijk advies toegespitst op uw wensen en budget. 

Door de samenwerking met Zonvaart Reizen kan ik gebruik maken van alle mogelijke boekingssystemen én u de zekerheid bieden van het ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

 

Om uw vakantie compleet te maken, regel ik ook graag voor u alle extra's, zoals verzekeringen, een huurauto, transfers, musicalkaartjes, excursies ter plaatse, taxi en parkeren bij de luchthaven.


Geen zin en tijd om zelf op zoek te gaan? Neemt u gerust contact met mij op! Ik vind het leuk om voor u een mooie reis uit te zoeken. Mijn werk doe ik met veel plezier en enthousiasme en ik garandeer u een betrouwbaar en eerlijk advies.

 

Reisbureau Zandvoort

Annette Wassink

tel. 0880 660  894

Whats app 06 48 551 226

www.reisbureauzandvoort.nl

reisbureauzandvoort@zonvaart.nl
Daarnaast kunt u me volgen op Facebook! https://www.facebook.com/ReisbureauZandvoort

Reisverhalen

Persoonlijk

"Geen zin en tijd om zelf op zoek te gaan? Neemt u gerust contact met mij op!" - Reisbureau Zandvoort

E-mail

Website