Samantha Nijssen

Vanaf jongs af aan heb ik al een passie voor reizen en heb ik al heel wat van de wereld mogen zien. Voor mijn studie heb ik twee maanden in China gestudeerd en mogen rondreizen in dit bijzondere land. Hierdoor ben ik besmet geraakt met het reisvirus en heb ik verschillende mooie reizen mogen maken. Zo heb ik rondreizen gemaakt door Australië , Curaçao, Maleisië , Namibië, Thailand en de Verenigde Staten, een camperreis door Nieuw Zeeland, diverse wereldsteden bezocht zoals Singapore en Dubai. Daarnaast heb ik dichterbij huis ook nog mooie bestemmingen bezocht, zoals Lanzarote, Mallorca, Kreta, Rhodos, Turkije, Costa Blanca en steden zoals Barcelona, Berlijn, Istanbul en Valencia. Binnenkort ga ik nog een rondreis maken door Cambodja en staan er voor de volgende jaren nog genoeg bestemmingen op mijn verlanglijstje, zoals bijvoorbeeld Costa Rica!


Het leukste van mijn werk vind ik het delen van mijn passie en ervaringen, zodat ik voor u een mooie reis kan samenstellen!

Ik ga graag voor u aan de slag , u kunt mij mailen via destinations@zonvaart.nl of bellen voor een eventuele afspraak bij ons op kantoor.

Reisverhalen

Persoonlijk

"Het leukste van mijn werk vind ik het delen van mijn passie!" - Samantha Nijssen

E-mail

Vestiging


Zonvaart Destinations

Middenwaard 16
1703SE Heerhugowaard
0880 660 888
destinations@zonvaart.nlLees meer