Silvia Taylor

Mijn naam is Silvia Taylor en werk al bijna 30 jaar met veel plezier in de reiswereld. Iedere klant is uniek en heeft zijn eigen wensen waardoor geen dag hetzelfde is in mijn werk. De uitdaging is om voor u de perfecte vakantie op maat samen te stellen, meedenken en u te verrassen met nieuwe bestemmingen en leuke tips.

De afgelopen jaren heb ik vele bestemmingen van de wereld gezien. Diverse parels in het Verre Oosten zoals Sri Lanka, Java-Bali en steden in India.
Op mijn favoriete bestemmingen lijstje staan bestemmingen met een fantastische natuur, o.a. met een 6wheel drive de gletsjer bij de Columbia Icefields Glacier in Canada op, geisers en watervallen op IJsland, een helicoptervlucht gemaakt over de Grand Canyon en de ruige Noorse fjorden-kust.

 

En dichterbij huis reis ik ook regelmatig naar allerlei leuke plekken. Denk aan de Eifeltoren en de scheve toren van Pisa beklimmen en tapas eten op de Ramblas in Barcelona. Stuk voor stuk fantastische momenten om op terug te kijken.

Graag wil ik mijn passie voor reizen met u delen en een onvergetelijke reis voor u samenstellen. Bel mij gerust of maak een vrijblijvend afspraak.  Uiteraard kunt u uw reiswensen ook per mail (s.taylor@zonvaart.nl) kenbaar maken.

Reisverhalen

Persoonlijk

E-mail

Vestiging


Reisbureau Heemskerk

Gerrit van Assendelftstraat 18a
1961NK Heemskerk
0251 791025
heemskerk@d-reizen.nlLees meer