Sonja van de Water

Namaste! (een warme groet) Ik ben Sonja van de Water en werk al vele jaren met veel plezier en toewijding in de reiswereld. Als reisadviseur staan service en kwaliteit bij mij hoog in het vaandel. Mijn reishart houdt van alle landen en streken in de wereld van Andalusië en Griekenland tot Zuid-Afrika. Zelf ben ik ook een fanatieke reisliefhebber en heb de afgelopen jaren veel prachtige bestemmingen mogen bezoeken, waaronder Namibië, Nepal, Maleisië en Bali. In Europa zijn Spanje en Griekenland favoriet. In Griekenland heb ik een aantal grote en kleine eilanden bezocht waaronder Zakynthos, Chios, Lesbos, Karpathos, Thassos.

Afgelopen jaar mocht ik India en Nepal voor u ontdekken. In die landen ligt ook een grote passie. Nepal is heel geschikt voor diegene die een sportieve uitdaging zoeken met trekkings in het Annapuragebied. Of reizigers die geïnteresseerd zijn in de mooie cultuur in het kleurrijke Kathmandu of de stad Bakthapur, waar u zich terug in de middeleeuwen waant. Het is zelfs mogelijk om in het zuidelijke laagland van Nepal in het Chitwan National Park de eenhoornige neushoorn en de Aziatische tijger te spotten. India ligt ten zuiden van Nepal, daar duizelt het ook van de fotogenieke plaatsen, zoals: Delhi met al zijn geuren kleuren en lawaai. Jaipur waar het sprookje van 1001-nacht tot leven komt en de nog bijna onontdekte tempels van Khajaraho die prachtig gebeeldhouwd zijn.

 

Graag wil ik mijn passie voor deze landen met u delen en een onvergetelijke reis voor u samenstellen. Belt u mij gerust als u meer informatie wenst of voor een vrijblijvend gesprek over toekomstige reisplannen. Uiteraard kunt u uw reiswensen ook per mail (s.vandewater@zonvaart.nl) of tijdens een afspraak kenbaar maken.

Sonja van de Water

Reisverhalen

Persoonlijk

"Als reisadviseur staan service en kwaliteit bij mij hoog in het vaandel. " - Sonja van de Water

E-mail

Vestiging


Reisbureau Castricum

Geesterduin 15
1902 EJ Castricum
0251 511 512
castricum@d-reizen.nlLees meer