Yvette Gerritsen

Mijn naam is Yvette Gerritsen en ik werk als reisspecialist bij Zonvaart Reizen in Hoorn.  Voor Zonvaart Reizen heb ik in de horeca gewerkt, op meerdere plaatsen in de wereld, deze kennis en ervaringen gebruik ik dan ook veel in mijn huidige functie!  Ik heb afgelopen jaren al vele mooie reizen gemaakt en kennis opgedaan door studie- en vakantiereizen. 
 

Onze kracht met ons team in Hoorn is, dat wij met u meedenken en met elkaar. We willen het beste voor u als klant.  Door het mee  te denken en ook regelmatig out of the box wordt iedere vakantie onvergetelijk! Of het nu een familievakantie ter gelegenheid van een huwelijksjubileum is,  een rondreis door Thailand of een campingvakantie naar het Gardameer,  wij maken een vakantie op maat, die bij uw wensen past!

Wij werken bij Zonvaart Reizen met specialisten per bestemming, hierdoor kunnen wij altijd net dat stapje verder gaan om u van de juiste informatie te voorzien!
 
Mijn specialisme is de Canarische eilanden (ook met kinderen!) Op alle eilanden ben ik al meerdere keren geweest en kan leuke tips geven. Ook de Turkse Riviera heb ik veelvuldig bezocht en heb ik een tijdje op Curaçao gewoond, dus ook hier kan ik leuke insider tips geven! Madeira heeft mijn hart gestolen. Ik vertel u hier graag over. 

Zoals u begrijpt is de lengte van mijn profielstukje te kort om alle bestemmingen op te noemen die ik bezocht heb, maar natuurlijk vertel ik u tijdens het samenstellen van een onvergetelijke reis graag  over mijn reiservaring,  zodat voor u de voorpret al begint!
 
Zie ik u binnenkort aan mijn balie? De koffie&thee staan klaar. Mailen mag ook ook: y.gerritsen@zonvaart.nl

 

Uw wens is mijn uitdaging!

ReisverhalenKlantwaarderingen

Bert en Yvonne Faijdherbe

Zonder zorgen op reis dit omdat alles in de puntjes verzorgd was is echt heerlijk. Echt betrokken, welkomstgroet (en drankje) bij aankomst op de kamer en bij terugkomst een mail van hoe het was geweest. De volgende reis boek ik zeker weer bij Zonvaart Reizen te Hoorn

21-08-2019

Persoonlijk

"Uw wens is mijn uitdaging!" - Yvette Gerritsen

E-mail

Vestiging


Reisbureau Hoorn

Gedempte Turfhaven 12-14
1621 HE Hoorn
0229 331 331
hoorn@d-reizen.nlLees meer