Amerika: Florida

Dit is een van de belangrijkste toeristische staten binnen de Verenigde Staten. In Florida hangt een relaxte sfeer en het klimaat is uitstekend.


Geniet van de heerlijke stranden, hippe steden en attractieparken. Florida biedt voor ieder wat wils. Wat dacht u van een bezoek aan een van de meest bijzondere natuurgebieden: The Everglades. Dit moeras kunt u per airboat betreden en kijk er niet vreemd van op als er een krokodil in de directe omgeving van de airboat opduikt.


Bent u meer geïnteresseerd in de ruimte? Sla dan een bezoek aan Cape Canaveral niet over. Het Kennedy Space Center is de lanceerbasis van de NASA.

 

Voor het Caribische sfeertje kunt u richting de Florida Keys. Deze eilanden zijn uitermate geschikt voor snorkelen en watersporten. Key West heeft een heel gezellig centrum. Alle bewoonde Keys zijn met elkaar en het vasteland verbonden via de Overseas Highway.

 

Bekijk ons reisaanbod voor Florida:

10 daagse Fly & Drive The Sunshine State

 

Wilt u liever reizen zonder vast reisprogramma? Ontdek dan het gemak van de voordelige flexreizen met een maximale reisduur van 30 dagen:

Miami flexreis

Reisverhalen

Praktische informatie

Vliegtijd: ca. 10 uur
Tijdsverschil: 6 uur vroeger
Taal: Engels
Valuta: Amerikaanse Dollar
Visum: ESTA check hier
Vaccinatie: check hier

 

Neem voor meer informatie over Florida contact op met onze Amerika-specialisten: amerika@zonvaart.nl

Miami, Florida, vakantie, Fort Lauderdale, rondreis, strand Florida, Miami, strand, vakantie, autorondreis, amerika Everglades, Florida, amerika, rondreis, keys, vakantie, miam Florida, snorkelen, rondreis, keys, key-largo, key west