Amerika: North-East Coast

In het noordoosten van de Verenigde Staten vindt u een uitstekende combinatie van grote, bruisende steden en natuurgebieden. De bekendste stad in dit gebied is uiteraard 'the Big Apple', New York City. Ook steden als Boston, Washington DC en Philadelphia zijn een bezoek meer dan waard. Niet alleen voor de uitstekende shopmogelijkheden maar ook de vele monumenten en historische gebouwen. Buiten de steden vindt u schitterende groene natuurgebieden en een absolute aanrader is een bezoek aan de Amish people.
Doordat het noordoosten van de States en zeer bosrijk gebied is een bezoek in de herfstperiode aan te raden. In deze periode kunt u de prachtige Indian Summer aanschouwen.

 

 

Bekijk ons reisaanbod voor Noordoost Amerika:

16 daagse Fly & Drive Steden aan de oostkust

 

Wilt u liever reizen zonder vast reisprogramma? Ontdek dan het gemak van de voordelige flexreizen met een maximale reisduur van 30 dagen:

New York City flexreis

 

Reisverhalen

Praktische informatie

Vliegtijd: ca. 8 uur
Tijdsverschil: 6 uur vroeger
Taal: Engels
Valuta: Amerikaanse Dollar
Visum: ESTA check hier
Vaccinatie: check hier

 

Neem voor meer informatie over noord-oost Amerika contact op met onze Amerika-specialisten: amerika@zonvaart.nl

New York, The Big Apple, Times Square, Manhattan, Statue of Washington D.C., citytrip, amerika, new york city, rondreis Amish, New York State, rondreis, autohuur, vakantie, boston, steden