China

China, het land van de mystiek en de vele contrasten. Dit fascinerende land heeft fantastische steden als Beijing, Hong Kong en Shanghai, maar ook authentieke dorpjes, kale hoogvlaktes en het platteland. Momenteel ontwikkelt het land zich in een sneltreinvaart tot een hypermodern rijk. Aan de ene kant zie je het spinternieuwe en moderne China tegenover de traditionele en eeuwenoude keizerlijke schoonheid.
Beroemde bouwwerken als de Chinese Muur,  het vermaarde Terracottaleger van de eerste keizer van China in Xi'an en de Verboden Stad zijn bezienswaardigheden die u niet mag missen.

China heeft een rijke historie en een eeuwenoude cultuur, maar ook natuurliefhebbers komen in China zeker aan hun trekken.  Het oosten is dichtbevolkt; de steden Xi'an, Beijing en Sjanghai liggen hier dicht bij elkaar. Als u in westelijke richting reist, verandert het landschap. Het noordwesten is rotsachtig en hier treft u een woestijnlandschap aan. Zuidwestelijker domineert het berglandschap. 

Het landschap, de symboliek, de taal, het eten, de mensen, kortom de gehele cultuur en het land zelf; alles zal een onvergetelijke indruk bij u achterlaten. China is een geweldige belevenis, dit moet u zelf ervaren!

 

Bekijk ons reisaanbod voor China:

25 daagse privé-rondreis China Compleet

Reisverhalen

Praktische informatie

Vliegtijd: ca. 9 à 10 uur
Tijdsverschil: 6 - 7 uur later
Taal: Mandarijn/ Kantonees
Valuta: Yuan (Renminbi)
Visum: check hier
Vaccinatie(s): check hier

 

Neem voor meer informatie over China contact op met onze Azië specialisten: azie@zonvaart.nl