Finland

Een vakantie naar Finland is uniek. Bijna geen ander land in Europa biedt meer ruimte en mogelijkheden om je in de vrije natuur te bewegen. In de winter is Finland de plek voor bijzondere belevenissen. Van actie tijdens een sneeuwscooter tocht tot een prachtige sledetocht met husky's. Van een overnachting in een sneeuwkasteel tot het aanschouwen van het noorderlicht in een glazen iglo. Laat u inspireren door de vele mogelijkheden!
Tijdens de zomer in Finland zijn er, naast de cultuur, stranden of gemoedelijke haventjes waar u kunt relaxen. De meren trekken jaarlijks duizenden vakantie bezoekers. Toch is het er nooit druk en dat komt omdat er zoveel is: tienduizenden meertjes en duizenden eilandjes. In de nationale parken zijn uitgebreide wandel- en fietsmogelijkheden, vele rivieren en stroomversnellingen voor kanotochten en een overdaad aan vis- en vaarwater.

Reisverhalen

Praktische informatie

Vliegtijd: ca. 2 uur
Tijdsverschil: 1 uur later
Taal: Fins, Zweeds
Valuta: Euro
Visum: check hier
Vaccinatie(s): check hier
rondreis door finland, kano, lapland, vakantie rondreis door finland, rendieren, lapland, vakantie rondreis door finland, helsinki, stedentrip, vakantie rondreis door finland, helsinki, stedentrip, vakantie