Maleisië

Heeft u altijd al gedroomd van een reis naar Maleisië? Een reis die u meeneemt naar mooie natuur, unieke cultuur en prachtige stranden? Dan is Maleisië uw bestemming!


West-Maleisië biedt een overvloed aan steden, bezienswaardigheden en prachtige natuurgebieden. Een reis door het westelijk deel brengt u naar de hoofdstad Kuala Lumpur, Melaka waar u de koloniale geschiedenis terug vindt, Taman Negara, het oudste oerwoud ter wereld en de koelere gebieden, zoals Cameron Highlands met haar theeplantages. Voor ontspanning kunt u genieten van zon, zee en strand, zowel aan de oostkust van West-Maleisië of op één van de eilanden voor de westkust. Geniet en kom tot rust op één van de 'bounty' stranden van Langkawi, neem een duik in de glasheldere zee of maak een uitstapje naar het mooie binnenland van dit prachtige eiland.


Bent u een avontuurlijke reiziger? Voor de mooiste natuurgebieden reist u naar het oosten van Maleisië, ofwel Maleisisch Borneo. Geniet van de prachtige flora en fauna, waar u jungles, grotten, mangrovebossen en allerlei wildlife aan zult treffen. Het avontuurlijke Sarawak met haar immens grote oerwoud (driekwart van het Sarawak) en ruige natuur. Sabah is veelzijdig, waar u kunt bergbeklimmen op en rond Mount Kinabalu, afdalen in grotten of duiken in één van de mooiste zeeën ter wereld. De westkust van Sabah biedt tevens prachtige stranden, waar u uw reis ontspannen kunt afsluiten.

Maleisië is één van de meest ontwikkelde en fascinerende Aziatische landen; zeer gastvrij en een land waar u vast en zeker nog eens naar terug zult gaan!

 

Jumpa anda di Malaysia!

 

Bekijk onze rondreizen door Maleisië:

15 daagse privé-rondreis Onbetwist Maleisië

14 daagse privé-rondreis Maleisisch Borneo

Reisverhalen

Praktische informatie

Vliegtijd: ca. 14 uur
Tijdsverschil:     6 à 7 uur
Taal: Maleis
Valuta: Maleisische Ringgit
Visum: check hier
Vaccinatie(s): check hier

 

Neem voor meer informatie over Maleisië contact op met onze Azië-specialisten: azie@zonvaart.nl