Mexico

Enchilada’s, Margarita’s en Mariachi’s… Mexico, al jaren een zeer geliefde vakantiebestemming.
Een land, bekend om de comfortabele hotels langs de prachtige witte zandstranden, maar ook door de fascinerende cultuur en een rijke historie. Combineer dit met de vrolijke Mexicaanse sfeer en het plaatje is compleet!

 

In de jungles en bergen van Mexico, Guatemala en Belize vind je talloze cultuur schatten van de Maya's.
De Maya route door Mexico Guatemala en Belize is één grote afwisseling van cultuur en landschappen. Het is een reis om nooit te vergeten langs koloniale steden en kleurrijke Indiaanse dorpjes.


Deze route brengt u langs de tempels van Chitzen Itza, slaap in een hangmat in de jungle bij Palenque en maak een geweldige boottocht door de Sumidero Canyon. Daarna reist u verder naar Panajachel, gelegen aan het prachtige vulkaan meer in Guatemala. Bezoek ook de verborgen Maya tempels van Tikal tegen de grens met Belize en en eindig op één van de prachtige stranden aan de kust in bijvoorbeeld Tulum, of het meer toeristische centrum in Playa del Carmen. Ook voor snorkelaars biedt deze kust voldoende prachtige riffen.

 

Bekijk ons rondreisaanbod voor Mexico:

22 daagse Individuele rondreis Maya Route

- 16 daagse Fly & Drive Authentiek Mexico

Reisverhalen

Praktische informatie

Vliegtijd: ca. 11 uur
Tijdsverschil: 7 - 9 uur later (geen zomertijd)
Taal: Spaans
Valuta: Mexicaanse Peso
Visum: check hier
Vaccinatie(s): check hier

 

Neem voor meer informatie over Mexico contact op met onze Latijns- en Midden-Amerika specialisten: latijnsamerika@zonvaart.nl