Peru

Het landschap van Peru is heel divers. Er zijn vele nationale parken, vulkanen en tropische regenwouden te vinden. Met name in deze gebieden komen vele wilde diersoorten voor zoals de jaguars, apen en slangen. Aan de kustlijn vind je mangrovebossen en mooie zandstranden lenen zich ideaal voor watersporten. Van duiken, tot windsurfen, kayaken en kanoën. Voor de kust van Peru liggen de Ballestas eilanden. Deze eilanden staan bekend om de verschillende soorten vogels, pinguins en zeeleeuwen.


Bij een bezoek aan Peru mag een tocht vanuit Cuzco naar de Machu Picchu eigenlijk niet ontbreken. Deze oude inca stad ligt verscholen tussen de bergtoppen op een hoogte van 2400meter. Een tour door de heilige vallei rondom Cuzco brengt u naar verschillende kleurrijke marktjes en prachtige vergezichten, of wat dacht u van condors spotten in de Colca Canyon, een vlucht over de Nazca lijnen of een overnachting bij indianen op één van de eilanden in het Titicacameer!

 

Bekijk ons rondreisaanbod voor Peru:

17 daagse Individuele rondreis Zuidelijk Peru

18 daagse Individuele rondreis Noordelijk Peru

 

Wilt u liever reizen zonder vast reisprogramma? Ontdek dan het gemak van de voordelige flexreizen met een maximale reisduur van 30 dagen:

Lima flexreis

Reisverhalen

Praktische informatie

Vliegtijd: ca. 13 uur
Tijdsverschil: 6 uur vroeger (geen zomertijd)
Taal: Spaans
Valuta: Peruaanse Sol
Visum: check hier
Vaccinatie(s): check hier

 

Neem voor meer informatie over Peru contact op met onze Latijns-Amerika specialisten: latijnsamerika@zonvaart.nl