Turkije

Met meer historische steden dan menig ander land in de omgeving, 4.000 kilometer kustlijn, gevariëerde landschappen en uitstekend eten heeft Turkije een heleboel te bieden. Bars, restaurants en terrassen zijn er in overvloed en op de strandjes heerst een gezellige drukte. Het is er allemaal; mooie stranden, natuurschoon en vriendelijke mensen. En terwijl u geniet van de Oriëntaalse sfeer kunt u ook nog eens voordelig inkopen doen in een van vele de souks of boetiekjes.

De oude mytische steden Efeze aan de westkust bij Kusadasi en de hoofdstad Istanbul - het voormalig Constantinopel - nemen u zonder al te veel verbeelding gemakkelijk eeuwen mee terug in de tijd. Ook het schitterende achterland met de zoutvlaktes van Pamukkale is beslist een bezoekje waard.

 

In Turkije kunt u onder andere door de bekende all-inclusive formule optimaal genieten van de zon, zee, de lange zandstranden. De Turkse Rivièra is al jaren één van de meest populaire Turkse strandbestemmingen waar u ook nog eens heel goed kunt watersporten. Het is niet verwonderlijk dat de Turkse Rivièra de laatste tien jaar is uitgegroeid tot een bruisende strandbestemming!

                                                              

Reisverhalen

Praktische informatie

Vliegtijd: ca. 3 à 4 uur
Tijdsverschil: 1 uur later (geen zomertijd)
Taal: Turks
Valuta: Turkse Lira
Visum: check hier
Vaccinatie(s): check hier