Reisbureau Alkmaar

Onze vestiging in Winkelcentrum de Mare vindt u aan de Europaboulevard 6. Bij ons kunt u terecht voor al uw reizen. Van zon vakantie tot wintersport, (rond)reizen op maat, huwelijksreizen, cruises, jubileum reizen maar ook camperreizen en nog veel meer.

Het maakt niet uit wat voor reis u in gedachten heeft, u kunt bij ons terecht voor passend advies voor al uw reiswensen! Wij zorgen er daarnaast voor dat u onbezorgd op reis kunt en regelen daarom voor u een taxi naar Schiphol of een parkeerplaats, stoelreservering & het inchecken en printen van uw boardingpass.

Bij uw boeking informeren wij u over het afsluiten van een reis- en annuleringsverzekering. Ook het reserveren van excursies op uw bestemming kunnen wij vooraf voor u regelen. Of wat dacht u van een huurauto? Heerlijk om op deze manier uw vakantiebestemming te verkennen!

Voor diverse reisbenodigdheden zoals koffers, kofferriemen, kofferlabels en reisgidsen bent u ook bij ons aan het goede adres!

Wij zijn zelf op veel bestemmingen geweest en kunnen u daarom zeer goed adviseren en vertellen u graag onze persoonlijke reiservaringen.

 

Tot ziens in de Mare!

 

Met vriendelijke groet,

 

Zonvaart Reizen Alkmaar

 

Bekijk onze winkel van binnen!Klantwaarderingen

Amanda Peereboom

Wij laten onze vakantie's al jaren door het kantoor in Alkmaar regelen door Eva vd Berg.. Wij zijn erg tevreden over de service en de klantvriendelijkheid.

4-11-2017

Mike Buderath

De dames van Zonvaart zijn absolute toppers. Staan altijd voor je klaar, regelen alles zorgeloos en hebben zelf veel ervaring met vakanties, waardoor je net wat meer te weten komt dan als je online boekt. Onze vakantie was helemaal top en Zonvaart heeft alles gedaan om dit goed te regelen. Bedankt voor wederom een top vakantie!

2-08-2019

Contact

Locatie Reisbureau Alkmaar
Europaboulevard 6
1825SB Alkmaar
0880 660 814
alkmaar@zonvaart.nl


Routebeschrijving
Vul uw adres en plaatsnaam in:

Medewerkers

Eva van den Berg

Ellen Broersma

Openingstijden


ma

09.30 uur - 18.00 uur

di

09.30 uur - 18.00 uur

wo

09.30 uur - 18.00 uur

do

09.30 uur - 18.00 uur

vr

09.30 uur - 18.00 uur

za

09.30 uur - 17.00 uur

zo

gesloten