Over Zonvaart Reizen

Bent u toe aan een zorgeloze zonvakantie, een adembenemende rondreis, een spectaculaire stedentrip, een unieke expeditie of grensverleggende cruise?
Zonvaart Reizen biedt nog échte service, heeft al 50 jaar ervaring en werkt uitsluitend met vertrouwde reisspecialisten met actuele kennis.


Zonvaart Reizen is een familiebedrijf met zestien vestigingen in Noord-Holland, lid van ANVR en Garantiefonds Reisgelden (SGR) zodat u zeker bent van een fijne vakantie en alles gegarandeerd in orde is. U kunt dus gerust eens binnenlopen bij een vestiging bij u in de buurt.


De jarenlange ervaring is er vanzelfsprekend ook voor al uw uitzonderlijke reiswensen en vliegtickets, treintickets, vakantiereizen, zakenreizen, beursreizen, wintersport, golfreizen, transfers, excursies, autohuur, visa, rondreizen, entreebewijzen, groepsreizen, koffers, greenfees, cruises, of gewoon een weekendje weg. Voor elk onderdeel hebben we specialisten in huis. Uniek is ons VIPpakket met vele voordelen en extra’s.

Bijzondere bestemmingen

Bijzondere bestemmingen

Met een team van ruim 80 reisspecialisten, zien wij veel van de wereld. Leuke reisverhalen over uitzonderlijke bestemmingen van onze collega's zijn er dan ook genoeg! Lees ze hier.