Zonvaart Reisgroep

Zonvaart Reizen is onderdeel van de Zonvaart Reisgroep.

Naast de diverse merklabels van Zonvaart Reizen zoals Zonvaart FotoreizenZonvaart Groups & Incentives, Zonvaart Huwelijksreizen zijn de verschillende reisbureau vestigingen en de persoonlijk reisadviseurs onderdeel van Zonvaart Reizen. Ook de volgende reisbedrijven vallen onder de Zonvaart Reisgroep:

 

Zonvaart Destinations

Zonvaart Reizen Destinations is de touroperating afdeling van de Zonvaart Reisgroep.

Margriet Smit zorgt samen met haar enthousiaste en ervaren team van reisspecialisten voor een variërend aanbod van de mooiste rondreizen en fly & drives naar wereldwijde bestemmingen tegen scherpe prijzen. Hoewel het team zeer ervaren is in de reiswereld, is Zonvaart Destinations een nieuwe uitdaging voor hen. Dit zorgt natuurlijk voor een frisse blik en een bijzonder goed aanbod.

 

Anko Zakenreizen

Anko Zakenreizen is specialist in het verzorgen van zaken- en beursreizen.

Anko Zakenreizen heeft zich naast het verzorgen van ‘normale’ zakenreizen gespecialiseerd in beursreizen. Anko Zakenreizen is al meer dan 30 jaar reisspecialist voor Nederlandse kleine en middelgrote bedrijven maar ook voor een aantal multinationals.
De dienstverlening kenmerkt zich door snelheid, betrouwbaarheid en deskundigheid. Zij richten zich met name op allround dienstverlening, waarbij service, persoonlijk contact, minimale wachttijden en onafhankelijk advies hoog in het vaandel staan. Ook de reisadviseurs van Anko Zakenreizen beschikken net als bij Zonvaart Reizen over een goede opleiding en jarenlange ervaring en kunnen u daardoor optimaal adviseren. Iedere klant is uitermate belangrijk en heeft recht op volle aandacht en service.
Anko Zakenreizen beschikt over een geavanceerd ‘pricing system’, dat de mogelijkheid biedt continu alert te blijven op de laagste ticketprijzen voor iedere bestemmingen in de wereld omdat zij aandeelhouder in de grootste Nederlandse inkoopcombinatie van vliegtickets zijn.
Sinds 1983 is Anko Zakenreizen actief in de hele Benelux met het organiseren van speciaal geprijsde arrangementen naar internationale vakbeurzen wereldwijd. De arrangementen worden in nauwe samenwerking met diverse beursorganisaties en de betere Nederlandse vakbladen georganiseerd.
De beursarrangementen zijn niet alleen op maat gemaakt maar ook nog eens scherp geprijsd.
Natuurlijk verzorgen we de hotelreserveringen, huurauto’s, beurstickets, internationale treintickets, transfers, visa, theatertickets, vergaderlocaties en alles wat u nog meer wenst!


Op de website beursreizen.nl kunt u veel informatie vinden over de speciaal geprijsde (beurs)arrangementen naar vele steden in de wereld.

 

Send Me Anywhere

Op Sendmeanywhere.nl boeken avonturiers een verrassingsreis. Van een nachtje weg, tot met het gezin op zomervakantie, Send Me Anywhere verzorgt het! Send Me Anywhere behandelt elke aanvraag met zorg, en het belangrijkste: ELKE REIS IS UNIEK. Met het uitsluiten van bestemmingen en het aangeven van uw reisdoelen kunt u er echt zeker van zijn dat u een geweldige reis tegemoet gaat. Probeer het eens uit met het welkomstaanbod en geniet van 5% korting met de volgende code: WELKOMsma5%. www.sendmeanywhere.nl

 

Directopreis.nl

Directopreis.nl is een online platform waar u alle soorten reizen gemakkelijk met elkaar vergelijkt en boekt met de zekerheden waar Zonvaart Reizen garant voor staat. Van de beste last-minutes en vakantie aanbiedingen tot huurauto's, vliegtickets, campings, cruises, rondreizen, etc. etc.

Check voor meer informatie en boekingen: www.directopreis.nl

 

Top Golf Reizen

Top Golf Reizen is specialist in het verzorgen van golfreizen en greenfees.

Check voor meer informatie en boekingen: www.topgolfreizen.nl

 

Facilitaire diensten

De Zonvaart Reisgroep biedt u ook enkele facilitaire diensten zoals VakantieReisCadeau.nl waar u zelf een webshop kunt maken waarin u virtuele reisproducten kunt ‘verkopen’. Bijvoorbeeld voor de gasten van uw bruiloft, om met de verkochte reisonderdelen de huwelijksreis te bekostigen. Of open een webshop voor de surpriseparty van uw beste vriend om zo met z’n allen voor een weekendje weg te sparen. Er zijn tal van mogelijkheden en daarom zijn er verschillende pakketten samengesteld zodat er altijd een shop te gebruiken is die voor uw doeleinde het beste werkt. Bekijk de voorbeelden snel en kom erachter hoe divers de mogelijkheden zijn!

Vraag direct een reisvoorstel aan

Vraag direct een reisvoorstel aan

Is uw droomreis niet in ons online weergegeven aanbod te vinden, vraag dan geheel vrijblijvend een reisvoorstel aan zodat wij uw persoonlijke reiswensen in vervulling kunnen laten gaan.

Rondreizen

Rondreizen

Destinations is onze rondreis-afdeling. Deze afdeling staat in direct contact met hoteliers en agenten in het buitenland. Zo stellen wij de mooiste reizen voor u samen, tegen de scherpste prijzen.

Aanbiedingen & Last Minutes

Aanbiedingen & Last Minutes

In onze Aanbiedingen & Last-minutes zoekmachine vergelijkt u gemakkelijk al het reisaanbod dat voldoet aan uw criteria en kiest u zonder moeite de beste prijs.

Reiservaringen op zondag

Reiservaringen op zondag

Elke maand deelt een reisspecialist van Zonvaart Reizen haar reiservaringen met alle geinteresseerden. Wij nodigen u van harte uit!