Anko Reizen bemachtigd partnerschap North Sea Jazz Festival

Dit najaar vormt de altijd bruisende stad Hong Kong voor de allereerste keer het opwindende decor voor het North Sea Jazz Festival. Grote artiesten laten de Aziatische bevolking kennis maken met een jazzfestival dat zijn weerga niet kent. In een prachtige openlucht setting aan de oevers van Hong Kong eiland zullen drie dagen lang tienduizenden bezoekers in vervoering worden gebracht.

            Anko Reizen – onderdeel van de Noord-Hollandse Zonvaart Reisgroep – is naast officiële reispartner van de Hong Kong Kamer van Koophandel nu ook aangesteld als exclusief partner van de North Sea Jazz Hong Kong-organisatie. Dit houdt in dat zij exclusieve reisarrangementen met entreekaarten voor het festival verzorgen voor iedereen die deze muziekale dagen in deze fantastische stad wil meemaken.

            Managing Director Karin Kooij vertelt dat Anko Reizen wereldwijd de enige reisorganisatie is die de vliegreizen en hotelovernachtingen voor dit evenement mag verzorgen. “Dat is echt fantastisch! Anko Reizen was al marktleider voor beursreizen naar Hong Kong en nu hebben we deze jarenlange ervaring kunnen inzetten met dit partnerschap met het North Sea Jazz Festival in Hong Kong ten gevolge.”

            Het festival vindt plaats van 14 t/m 16 november 2014 en er zijn oneindig veel reismogelijkheden. Zo is er een kant-en-klaar 7-daags reisarrangement met 3-daags entreepasse-partout vooraf voor jazzliefhebbers samengesteld, maar natuurlijk is maatwerk ook mogelijk. Bijvoorbeeld als verlenging van een vakantie, incentive- of groepsreis. Meer weten? Kijk op www.ankoreizen.nl of neem contact op met een van Anko’s ervaren reisspecialisten via tel. 0880 660 840 of jazz@ankoreizen.nl.

Bijzondere bestemmingen

Bijzondere bestemmingen

Met een team van ruim 80 reisspecialisten, zien wij veel van de wereld. Leuke reisverhalen over uitzonderlijke bestemmingen van onze collega's zijn er dan ook genoeg! Lees ze hier.