Beste reisretailbedrijf van Noord Holland 2016

Zonvaart Reizen opnieuw beste reisretailbedrijf van de provincie!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het team van het hoofdkantoor in Middenwaard viert de titel uitbundig.

 

Vakblad TravMagazine heeft woensdag 9 maart de Provinciale Winnaars van de verkiezing Reisretailbedrijf van het Jaar 2016 bekend gemaakt. Zonvaart Reizen is uitgeroepen tot Provinciaal Winnaar en mag zich vanaf heden voor de 4de keer profileren als beste reisretailbedrijf van Noord-Holland. Samen met de overige Provinciale Winnaars dingt Zonvaart Reizen mee naar de landelijke titel. De felbegeerde titel ‘Beste Reisretailbedrijf van het Jaar 2016’ wordt bekend gemaakt tijdens een gala-avond op maandag 11 april in het College Hotel te Amsterdam.

 

“We zijn ontzettend trots op de titel, voor de 2de keer op rij!” aldus Carla en Pieter Kuijs van Zonvaart Reizen. “De verkiezing tot provinciaal winnaar is voor ons van grote

waarde. Het is een erkenning voor de inzet van ons deskundige en enthousiaste team en de hoge kwaliteit die wij als reisbedrijf willen uitdragen naar onze klanten. De verkiezing vergt de nodige inzet, maar dwingt je ook om de eigen organisatie nog kritischer onder de loep te nemen en de bedrijfsprocessen continu aan te scherpen. Vele mensen ondervinden op dit moment, in grote of minder grote mate, de onzekerheden rondom de vluchtelingen en andere brandhaarden in de wereld en zoeken daarom naar zekerheid. Toch is dat niet de enige reden waarom steeds opnieuw klanten de weg naar ons bedrijf vinden, we kunnen veel tijd besparen, verrassen en ontzorgen. Onze ruim 80 medewerkers hebben allemaal een eigen specialisme en kunnen gezamenlijk elke klant uitstekend van dienst zijn. Met de provinciale titel Reisretailbedrijf van het Jaar op zak, bevestigen wij dat mensen bij ons aan het juiste adres zijn voor hun mooiste vakanties en het beste reisadvies.”

 

De verkiezing
De verkiezing Reisretailbedrijf van het Jaar is een initiatief van vakblad TravMagazine en heeft tot doel een bijdrage te leveren aan het voortdurende proces van kwaliteitsverbetering. Reisretailbedrijven nemen op vrijwillige basis deel aan de verkiezing en krijgen na afloop een rapportage over hun deelname toegestuurd.  

 

De verkiezing heeft verschillende ronden gekend. In de eerste ronde werd een schriftelijke vragenlijst ingevuld én kregen de deelnemende reisretailbedrijven een mystery mail en een mystery call. In de tweede ronde werd de deelnemers opnieuw gevraagd een vragenlijst in te vullen, met uiteenlopende onderwerpen als de toegevoegde waarde van het reisbedrijf, de doelgroep, de doelstellingen en consumenttrends, online-activiteiten en een marketingcase. In de derde ronde kregen de overgebleven reisretailbedrijven een Mystery shopper op bezoek. In ronde vier ontvingen zij bezoek van één van de juryleden, waarbij een kritische blik op de kandidaten werd gelegd. In de vijfde ronde, de juryronde, werden de twee beste reisretailbedrijven per provincie door een vakkundige jury ondervraagd. Hieruit zijn de Provinciale Winnaars naar voren gekomen.

 

Heerhugowaard, 10 maart 2016

Rondreizen

Rondreizen

Destinations is onze rondreis-afdeling. Deze afdeling staat in direct contact met hoteliers en agenten in het buitenland. Zo stellen wij de mooiste reizen voor u samen, tegen de scherpste prijzen.

Reiservaringen op zondag

Reiservaringen op zondag

Elke maand deelt een reisspecialist van Zonvaart Reizen haar reiservaringen met alle geinteresseerden. Wij nodigen u van harte uit!