Gescoord met eerste vakantiebeurs in Noord Holland

De eerste editie van de Vakantiebeurs N-H i.s.m. Zonvaart Reizen is een doorslaand succes geworden. In totaal kwamen zondag zo’n 1.600 bezoekers naar Eventcenter Jules in Heerhugowaard, waar 38 exposanten en leveranciers zich hadden verzameld.

Pieter Kuijs, de directeur van Zonvaart Reizen, toonde zich aan het einde van de middag dik tevreden. Tientallen bezoekers boekten ter plaatse hun vakantie, hetgeen bijvoorbeeld bij de stand van Zonvaart Reizen kon.

'Aanvankelijk kwam de kaartverkoop voor de beurs langzaam op gang', zegt organisator Laila Koper. Uiteindelijk werden in de voorverkoop 800 kaartjes á 5 euro verkocht. Aan de kassa gingen zondag nog eens bijna 800 kaarten over de toonbank. ‘Er is veel promotie gedaan. We hebben geadverteerd in bushokjes, op treinstations en via Radio Noord-Holland hebben we toegangskaarten cadeaugedaan. Ook standhouders Fox Vakanties had een actie op Facebook waarbij kaarten werden weggegeven. Ook dat is goed voor de publiciteit.’
Volgens diverse bezoekers zag de beurs er perfect uit en ook aan het entertainment was gedacht. 'Ook waren er leuke presentaties met interessante onderwerpen, dus onze dag is goed geslaagd.’

Rondreizen

Rondreizen

Destinations is onze rondreis-afdeling. Deze afdeling staat in direct contact met hoteliers en agenten in het buitenland. Zo stellen wij de mooiste reizen voor u samen, tegen de scherpste prijzen.