Goedkoop parkeren bij vliegvelden met gemak geregeld

Tijdens het uitzoeken van uw vakantie, spelen prijs en keuze van de luchthaven een belangrijke rol. Iets wat veelal later pas wordt besloten is de manier om naar het vliegveld te reizen. Het voordeel van met de auto naar het vliegveld rijden en daar parkeren is dat het erg flexibel is. Daarnaast kan er voor verschillende parkeervormen gekozen worden zoals shuttle parkeren en valet parking en deze zijn 24 uur per dag beschikbaar.

 

Shuttle parkeren en valet parking

Met shuttle parkeren worden de reizigers per bus van de parkeerplaats naar het vliegveld vervoerd en bij terugkomst weer naar de auto gebracht. Een andere, iets luxere service is Valet parkeren. Bij deze vorm van parkeren rijdt u namelijk zelf naar het vliegveld toe en draagt u bij de vertrekhal uw auto over aan een medewerker van de door u gekozen parking. Bij terugkomst belt u simpelweg de parking op en zij zullen met uw auto klaarstaan bij de afgesproken plek. Zodoende kunt u direct huiswaarts keren! Een website waar u gemakkelijk een parkeerplaats kunt vergelijken en direct reserveren is vliegenenparkeren.nl.

 

Goedkoop parkeren bij Schiphol

Schiphol is de grootse luchthaven van Nederland en kent (in tegenstelling tot wat velen denken) een erg voordelig parkeertarief. 8 dagen parkeren bij Schiphol Smart Parking kost u €49,50 en rondom het vliegveld kan dit voor circa € 10 goedkoper. Een belangrijk element hierbij is het moment van reserveren. Tijdens de zomervakantie van 2016 stegen de tarieven voor 8 dagen parkeren bij Schiphol Smart Parking met bijna 100%! Van €49,50 tot maar liefst €89,50. De last minute boeker betaalde dus flink bij in tegenstelling tot de personen die hun parkeerplek al eerder hadden gereserveerd. Lang parkeren rondom Schiphol blijft even duur, al zijn de goedkopere parkeerplaatsen wel eerder vol.

 

De parkeermogelijkheden bij Eindhoven Airport

Wie vliegt vanaf Eindhoven Airport en daar graag zijn auto wil parkeren heeft vele mogelijkheden. Naast shuttle en valet parkeren kunt u ook parkeren op loopafstand. Ook hier zijn de prijzen erg gunstig! U betaald namelijk voor 8 dagen parkeren bij het vliegveld €49,50! U parkeert dan tegenover de vertrekhal! De Park en Fly locaties liggen allemaal op loopafstand. Via Eazzypark kunt weer gemakkelijk kiezen voor combi parkeren. Hierbij parkeert uw auto tegenover het vliegveld en bij terugkomst wordt u weer middels een shuttle busje naar de parkeerlocatie gebracht.

 

Bron: Vliegenenparkeren.nl

Rondreizen

Rondreizen

Destinations is onze rondreis-afdeling. Deze afdeling staat in direct contact met hoteliers en agenten in het buitenland. Zo stellen wij de mooiste reizen voor u samen, tegen de scherpste prijzen.

Aanbiedingen & Last Minutes

Aanbiedingen & Last Minutes

In onze Aanbiedingen & Last-minutes zoekmachine vergelijkt u gemakkelijk al het reisaanbod dat voldoet aan uw criteria en kiest u zonder moeite de beste prijs.

Reiservaringen op zondag

Reiservaringen op zondag

Elke maand deelt een reisspecialist van Zonvaart Reizen haar reiservaringen met alle geinteresseerden. Wij nodigen u van harte uit!